Popular Post

Posted by : Megalopoli City 5 Νοεμβρίου 2011



                                                          

Εκλογές προκηρύχτηκαν για την ανάδειξη των αιρετών εκπροσώπων των υπαλλήλων, μονίμων και με σχέση εργασία Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου, στο Συμβούλιο Επιλογής Προϊσταμένων (ΣΕΠ) και στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο υπαλλήλων Περιφέρειας Πελοποννήσου. Η ψηφοφορία θα είναι άμεση, καθολική και μυστική.Η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος θα είναι υποχρεωτική.
Ημερομηνία διενέργειας των εκλογών ορίστηκε η ...10η Δεκεμβρίου 2011.

Χώρος διεξαγωγής της ψηφοφορίας ορίζεται το κεντρικό κατάστημα της έδρας της
Περιφέρειας Πελοποννήσου (Πλατεία Εθνάρχου Μακαρίου, Τρίπολη)
Η ψηφοφορία θα γίνει ενώπιον τριμελούς Εφορευτικής Επιτροπής για το ΣΕΠ και ενώπιον τριμελούς Εφορευτικής Επιτροπής για το Υπηρεσιακό Συμβούλιο υπαλλήλων Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Η ψηφοφορία για τους εκτός έδρας υπαλλήλους των υπηρεσιών των Περιφερειακών Ενοτήτων Αργολίδας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, καθώς και τους αποσπασμένους υπαλλήλους σε άλλους φορείς, θα γίνει δια αλληλογραφίας . Μπορούν ωστόσο να ψηφίσουν αυτοπροσώπως αν το επιθυμούν. Η ψηφοφορία για όσους ψηφίσουν αυτοπροσώπως διαρκεί μία ημέρα ήτοι την 10η Δεκεμβρίου 2011 από την 8η πρωινή μέχρι και την 17η μεταμεσημβρινή ώρα.
Η ψηφοφορία θα γίνεται αυτοπροσώπως με την αστυνομική ταυτότητα ή το βιβλιάριο ασθενείας ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο που αποδεικνύει την ταυτοπροσωπία των ψηφοφόρων.



                                        
            Πηγή:kalimera-arkadia.blogspot.com
  

- Copyright © Megalopoli City - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -