Popular Post

Posted by : Megalopoli City 12 Νοεμβρίου 2011


Απόφαση πάρθηκε για τη δωρεάν παραχώρηση χρήσης χώρων δημοτικών ακινήτων Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Μεγαλόπολης στο Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ», για τη στέγαση των Περιφερειακών Ιατρείων, λόγω της οικονομικής κρίσης, με σκοπό τη συνέχιση της λειτουργίας των Περιφερειακών Ιατρείων στις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Μεγαλόπολης και την απρόσκοπτη συνέχιση παροχών υγείας, για την εξυπηρέτηση των κατοίκων της περιοχής, ήτοι:
1) Στην Τ.Κ. ΄Ισαρη Δημοτικής Ενότητας Μεγαλόπολης, όπου μισθώνεται δημοτικό ακίνητο, αντί του ποσού των 80,00 € μηνιαίως και έχει υπογραφεί Σύμβαση για το χρονικό διάστημα από 1.02.2010 έως 31.01.2015.
2) Στην Τ.Κ. Παραδεισίων Δημοτικής Ενότητας Μεγαλόπολης, όπου μισθώνεται
χώρος οικήματος που ανήκει στο Κληροδότημα Πετρόπουλου Τ.Κ. Παραδεισίων, αντί του ποσού των 150,00 € μηνιαίως και έχει υπογραφεί Σύμβαση, σύμφωνα με την αριθμ. 660/2009 απόφαση της Δημαρχιακής Επιτροπής του Δήμου, για το χρονικό διάστημα 1.2.2010 έως 31.1.2015.
3) Στην Τ.Κ. Μαράθων Δημοτικής Ενότητας Γόρτυνος, όπου μισθώνεται χώρος
δημοτικού ακινήτου (πρώην Δημοτικού Σχολείου), αντί του ποσού των 150,00 € μηνιαίως και έχει υπογραφεί Σύμβαση για το χρονικό διάστημα από 1.02.2010 έως 31.01.2015.

Για τη δωρεάν παραχώρηση χώρου του οικήματος ιδιοκτησίας του Κληροδοτήματος
Παραδεισίων, θα ληφθεί απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου, καθ΄ ύλην αρμοδίου οργάνου σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις, μετά από γνώμη του οικείου Τοπικού Συμβουλίου.

Για τη δωρεάν παραχώρηση χώρου δημοτικού ακινήτου (πρώην Δημοτικού Σχολείου) Τ.Κ. Μαράθων Δημοτικής Ενότητας Γόρτυνος, θα γίνει ενημέρωση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου.

Επίσης, θα εξετασθεί η δυνατότητα δωρεάν παραχώρησης χώρων δημοτικών ακινήτων στις Τοπικές Κοινότητες Καρίταινας, Λεονταρίου και Σκορτσινού του Δήμου Μεγαλόπολης, που έχουν μισθωθεί από το Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ» ιδιόκτητα κτίρια και καταβάλλονται μισθώματα σε ιδιώτες, για τη στέγαση των Περιφερειακών Ιατρείων, τη συνέχιση της λειτουργίας τους και την απρόσκοπτη συνέχιση παροχών υγείας, για την εξυπηρέτηση των κατοίκων της περιοχής.



Πηγή: http://kalimera-arkadia.blogspot.com/

- Copyright © Megalopoli City - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -