Popular Post

Posted by : Megalopoli City 1 Νοεμβρίου 2011


    Καμαρώστε το παλικάρι μας!!! ''Κύριε'' πρωθυπουργέ θέλετε να σώσετε την Ελλάδα που τόσο αγαπάτε; Γιατί, λοιπόν ,οι αποφάσεις που μόνος σας παίρνετε και ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ στον ελληνικό λαό είναι χειρότερη η μια απ 'την άλλη; Γιατί άραγε τέτοια καούρα να γίνουμε σκυλάκια της Τρόικας; Γιατί κατακρεουργείτε την ελληνική οικογένεια και δίνετε απλόχερα την Ελλάδα στους οικονομικούς-πολιτικούς κατακτητές της χώρας μας;
  
Θέλετε να μας διώξετε όλους για το εξωτερικό και έπειτα οι ¨Έλληνες εδώ να 'ναι πια η μειονότητα! Τι θα λείπει; Μια απλή αλλαγή ονομασίας της χώρας! Δε φταίτε όμως μόνο εσείς, φταίνε και όλοι όσοι αναξιοπρεπείς βολεύονταν με τα ρουσφέτια σας και επαναπαύονταν στην πελατειακή σχέση του κράτους μας. Εσείς δίνατε θέσεις εργασίας σε δημόσιους φορείς κυριολεκτικά με τη σέσουλα στο όνομα και την τιμή μιας ψήφου που θα σας ανέβαζε στο βάθρο! Και τώρα; Παίρνετε πίσω τις ζωές ανθρώπων που εσείς χτίζατε και βολεύατε χρόνια τώρα! Η Τρόικα και το ΔΝΤ δεν ήταν μονόδρομος ''κύριε'' Παπανδρέου! Όπως οι περισσότεροι γνωρίζουμε προσφέρθηκαν Έλληνες εφοπλιστές για την άμεση ξεπλήρωση του χρέους της χώρας μας και την αποπληρωμή αυτού του κυριολεκτικά εσωτερικού δανεισμού από τον κρατικό μηχανισμό με επιτόκιο μόλις 1%! 

Μιλάμε, λοιπόν ,για ολοφάνερη κοροϊδία! Το θέμα είναι ποιον ακριβώς θέλετε να εξαπατήσετε ''κύριε'' πρωθυπουργέ! Ξέρουμε πολύ καλά ότι το μέλλον της χώρας μας(και όχι μόνο της δικής μας) είναι προδιαγεγραμμένο καιρό τώρα... Αλλά για να ξέρουμε και όλα αυτά που αποτελούν ''μυστικά'', πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ τι άλλο χειρότερο μπορεί να αποκρύπτεται... 

Μας δίνετε τώρα τη δυνατότητα να ψηφίσουμε; Ας πάρουμε λίγο τα δεδομένα...
Τα μέτρα που σας ''επιβλήθηκε'' να εφαρμόσετε, ενώ θα μπορούσατε κάλλιστα να παρακάμψετε, τα επιβάλλατε με τη δύναμη της εξουσίας σας στο όνομα της δημοκρατίας που ουσιαστικά και υποχθόνια μετατρέψατε σε δικτατορία! Είστε, λοιπόν , ένας δικτάτορας που βγαίνει (όταν τον παίρνει) στις οθόνες μας, με μάσκα δημοκράτη και ιδεολογία δήθεν σοσιαλιστή. Ξέρατε και προκαλείτε, μάλιστα, όλες αυτές τις εξεγέρσεις του ελληνικού λαού που ξεχύνετε στους δρόμους αναζητώντας το χαμένο δίκιο του. Βάζετε ανθρώπους σας να διαλύουν τις ειρηνικές πορείες, δημιουργείτε εσείς ο ίδιος το χάος και την φασαρία για να βρισκόμαστε πάλι εμείς, ο λαός, στην αντιπαλότητα και εσείς και τα τσιράκια σας να θέτετε σε εφαρμογή τα επόμενα σχέδια σας, ενόσω η τρίτη εξουσία-τα κανάλια-μας δίνουν όσα αυτά θέλουν, μας δίνουν μασημένη τροφή και σας καλύπτουν… Ξέρουμε την κλίκα σας και τώρα πια και το ποιόν σας! ''Κύριε'' Παπανδρέου επειδή μαζί τα φάγατε και επειδή ο κόμπος έφτασε στο χτένι, προσέξτε μήπως τα πρόβατα αλλάξουν μονοπάτι και τα μουλάρια βγάλουν τις παρωπίδες και πούμε στο τέλος όλοι εμείς από ένα κοινό μέτωπο, με καμιά άλλη ονομασία παρά αυτή που μας ανήκει -ΑΝΘΡΩΠΟΙ- '' Μαζί ΤΟΥΣ φάγαμε'' !!!
  
Δεν πρόκειται για ένα εθνικιστικό ξέσπασμα, αλλά για μια λογική κατάθεση των ήδη πεπραγμένων και όλων όσων πρόκειται να ακολουθήσουν. Οι Αμερικανιές δεν χωράνε στην Ελλάδα! Είστε ανίκανος στο 100% των δυνατοτήτων σας! Θα έπρεπε να ντρέπεστε για την υποκρισία και την ψευτιά σας! ¨Ένας ''άνθρωπος'' σαν εσάς δε μπορεί να σκεφτεί και να συμμεριστεί τον πόνο χιλιάδων Ελλήνων, τη δυσμενή κατάσταση τόσων οικογενειών! Δεν έχετε ούτε ένα ένσημο και είστε αυτός που μας προτρέπει και μας αναγκάζει να κάνουμε 2 και 3 δουλειές για να έχουμε τα προς το ζην, ενώ εσείς διαθέτετε δια μαγείας και δια κληρονομικότητας πολλά παραπάνω και από αυτά που εξασφαλίζουν το ευ ζην χωρίς ποτέ να έχετε κοπιάσει για το οτιδήποτε! Συνεχίστε το παιχνιδάκι σας ''κύριε'' πρωθυπουργέ! Αλλά να θυμάστε η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες και εμείς θα πούμε την τελευταία λέξη, ΟΧΙ εσείς!!!


Η φωτογραφία αντλήθηκε από το πρωτοσέλιδο του Αδέσμευτου Τύπου
 

*Megalopoli City*

- Copyright © Megalopoli City - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -