Popular Post

Posted by : Megalopoli City 20 Οκτωβρίου 2012


Γενική διακοπή ρεύματος για 1 ώρα το πρωί και 1 ώρα το απόγευμα, θα γίνει αύτιο Κυριακή σε ολόκληρο το Λεκανοπέδιο Μεγαλόπολης , προκειμένου να γίνουν απαραίτητες εργασίες στα δίκτυα.

Γίνεται αναβάθμιση και αλλαγή ολόκληρου του εξοπλισμού του Υ/Σ των 20.000volt που υπάρχει στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου της ΔΕΗ, με την τοποθέτηση νέων κεντρικών διακοπτών , πιο σύγχρονων με σκοπό την βελτίωση και τον καλύτερο έλεγχο  της διανομής της μέσης τάσης σε όλο το λεκανοπέδιο της Μεγαλόπολης.


Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση από τον Διαχειριστή των δικτύων Διανομής.... 



 Ο ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. / Περ. Τρίπολης / Πρακτ. Μεγαλόπολης ανακοινώνει ότι θα γίνει διακοπή ρεύματος, λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών ως εξής:

Την Κυριακή 21/10/2012 από 07:30 μέχρι 08:30 και από 16:00 μέχρι 17:00 στην πόλη της ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ και σε όλα τα Δ.Δ. του Δ. Μεγαλόπολης καθώς και στα Δ.Δ. ΕΛΛΗΝΙΚΟ , ΣΥΡΝΑ , ΨΑΡΙ , ΠΑΛΑΜΑΡΙ , ΠΑΥΛΙΑ του Δ. Γορτυνίας.


Η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση και μπορεί να γίνει και πριν από την αναγραφόμενη ώρα, γι' αυτό λοιπόν οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα θα πρέπει να θεωρούνται ότι
ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΥΠΟ ΤΑΣΗ.

Για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, έστω και αν βρίσκονται στο έδαφος.


ΑΠΟ ΔΕΔΔΗΕ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ 



Πηγή: kafeneio-megalopolis.blogspot.gr

- Copyright © Megalopoli City - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -