Popular Post

Posted by : Megalopoli City 28 Νοεμβρίου 2012


Συνελήφθη, την 27-11-2012 το βράδυ, στο Κιάτο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας, ένας (1) 31χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα κάνναβης -13- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κιάτου.

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για ζωοκλοπή.    
Συνελήφθησαν, την 27-11-2012 το απόγευμα, στο 121 χιλ. της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Πατρών, στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Κορινθίας, δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Ινδίας, ηλικίας 27 και 23 ετών, γιατί κατείχαν τρία (3) αιγοπρόβατα, τα οποία όπως προέκυψε τα είχαν αφαιρέσει λίγες ώρες νωρίτερα, από το Δερβένι Κορινθίας. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ξυλοκάστρου.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράνομη κατοχή όπλου.    
Συνελήφθη, την 28-11-2012 και πρώτες πρωινές ώρες, στα Ροζενά Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας, ένας (1) 31χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μία συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ξυλοκάστρου.


Πηγή: http://megalopoli-fm.blogspot.gr


- Copyright © Megalopoli City - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -