Popular Post

Posted by : Megalopoli City 4 Σεπτεμβρίου 2011

Σκεφτήκαμε να φτιάξουμε αυτό το άρθρο για να μπορέσει ο καθένας να πει τι θα ήθελε να υπάρχει, να αλλάξει, να φτιαχτεί, να αναδυθεί στην πόλη μας. Από το πιο μικρό και εφικτό μέχρι το πιο μεγάλο και ανέφικτο, απλές ιδέες και σκέψεις που θα βελτίωναν την εικόνα και τον τρόπο ζωής στην Μεγαλόπολη.  

*Megalopoli City*

6 Responses so far.

  1. Ανώνυμος says:

    Θα ήθελα να υπάρχει ένα πάρκο με πλούσια "πράσινη" ομορφιά να μπορείς να κάνεις τον περίπατο σου, να ξεφεύγεις απο την ρουτίνα που έχουμε καθημερινά!

  2. Ανώνυμος says:

    Θα μπορούσε να φτιαχτεί ένα ΤΕΙ στην περιοχή μας,που να σχετίζεται με το εργοστάσιο της ΔΕΗ και με τη μονάδα φυσικού αερίου που βρίσκεται υπό κατασκευή ακόμη...

  3. Ανώνυμος says:

    Μια καλά ιδέα είναι να ανακαινιστεί η πλατεία,να υπάρχει περισσότερο πράσινο και λουλούδια...

  4. giogos says:

    θα ήθελα όλοι οι δήθεν πολιτικοί να παρατηθούν γιατί δεν κάνουν για αυτή τη δουλειά........και αφήστε όλα τα άλλα....εδώ και πάρα πολλά χρόνια με τα σχέδια της τηλεθέρμανσης έχουν καταστραφεί οι δρόμοι μας με αποτέλεσμα να ¨σπάμε¨ τα αμάξια μας.....
    δεν κάνουν όλοι για πολιτικοί και το έχετε καταλάβει και εσείς που και καλά φτιάξατε αυτό το site λες και δεν ξέρετε τι χρειάζεται η πόλη μας

  5. Ανώνυμος says:

    Όπως είπαν θα χρειαζόταν η πλατεία να έχει πιο πολύ πράσινο...Γιατί αυτό το άσπρο που έχει είναι πολύ κουραστικό και σε ζαλίζει, ειδικά άμα έχει ήλιο! Επίσης πιστεύω πως έχει χώρους για να φτιαχτεί ένα πάρκο για περίπατο, πικ νικ, και όλα τα αλλά...Τώρα πιστεύω ότι το ΤΕΙ είναι λίγο υπερβολή για την Μεγαλόπολη, θα ήταν καλό γιατί σιγά σιγά θα ανέβαινε η πόλη μας αλλά όπως είπα θα είναι υπερβολικό, ΠΙΣΤΕΥΩ! Αυτά τα λέω τώρα δεν ξέρω κατά πόσο θα γίνουν, γιατί κατά καιρούς έχουν γίνει και άλλες τέτοιες κουβέντες και αυτό που καταφέραμε ήταν μια ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ...παρ'όλα αυτά είμαι αισιόδοξος!

  6. Γιάννης Μπαλίκος says:

    Είναι το πρώτο μου ποστ στην σελίδα και θα μπω κατευθείαν στο θέμα... πρώτα από όλα συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κάνετε..
    Είναι πάρα πολλά θέματα που καίνε την Μεγαλόπολη...
    Πρώτα από όλα δεν υπάρχει ένα 5χ5 όπως υπήρχε παλιά που διοργάνωναν τουρνουά και ο καθένας μπορούσε να περάσει την ελεύθερη ώρα του εκεί.
    Δεύτερων οι δρόμοι είναι γεμάτοι λακούβες και ο καθένας μπορεί να πάθει κάποια υλική ζημιά σε μια εποχή που δεν υπάρχει η οικονομική άνεση.
    Τρίτων υπάρχουν παρά πολλά παιδιά που αγαπάνε τον αθλητισμό και όπως βλέπουμε είναι σε ένα κτήριο άθλιο και από οργανίδια από όσο έχω δει παλιά.
    Τέταρτων βλέπω πολλούς ανθρώπους να παραπονιούνται για τα σπρέι στου τοίχους... μπορώ να πω και εγώ είμαι καθέτως σε αυτά όταν γράφουν ειδικά για [b]οπαδιλίκια[/b]...σαν δήμος έπρεπε να τους δώσει έναν τοίχο να κάνουν εκεί το χόμπι τους και όχι σε μάντρες και σπίτια άλλων..

    Είναι και πολλά αλλά όπως το ΧΔΒΑ στην Μεγαλόπολης..Να σας ρωτήσω κύριοι το φωτοβολταϊκά πάρκα σας χάλαγαν, είδα πόλους να φωνάζουν γι αυτά και το πρότζεκτ από ότι ξέρω να ακυρώνεται.. πολλοί από εσάς τώρα έχετε φωτοβολταϊκό στο σπίτι σας.. Άκουσα για τις φύλακες πάλι φωνάζατε.. εδώ θα άνοιγαν πολλά δικηγορικά γραφεία και πολλά ξενοδοχεία για τους επισκέπτες των κρατούμενων αλλά δεν ξέραμε τι συνέπειες θα είχε αυτό στους πολίτες.Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αλλά είχα ακούσει ότι κάναν αιτήσει να ανοίξουν κάποιες σχολές στην μεγαλούπολη και πάλι αρνήθηκαν δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει..

    Έχω μια ερώτηση σαν 19χρόνος πολίτης της Μεγαλόπολης... θέλουμε το καλό της Μεγαλόπολης?? η θέλουμε να την καταστρέψουμε??

    Και πάλι συγχαρητήρια για το σίτε , είναι μια πολύ καλή ιδέα... πιστεύω να προχωρήσει...
    με πολλή αγάπη ,
    Γιάννης!

- Copyright © Megalopoli City - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -