Popular Post

Posted by : Megalopoli City 24 Οκτωβρίου 2011


Απόφαση για τον ορισμό πληρεξούσιου Δικηγόρου για την άσκηση έφεσης κατά της με αριθμ. 62/2011 και της με αριθμ. 65/2011απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Τρίπολης, πήρε η οικονομική επιτροπή του Δήμου Μεγαλόπολης.
Οι υποθέσεις αυτές αφορούν η μία την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Τρίπολης με την οποία ο Δήμος Μεγαλόπολης υποχρεούται να προβεί στην πρόσληψη των:
- Θεοδωροπούλου Σταυρούλα
- Δρούλια Κων/νου
- Καραλή Καλλιόπη
- Λαδά Γεωργία – Χρυσούλα
- Σαρηγιαννίδου Μαρούλα
- Άρχοντα Τρισεύγενη
- Τζούβελη Θεώνη
- Ζέρβα Αναστασία
- Κωνσταντίνα Χριστοπούλου
οι οποίοι απασχολήθηκαν ως εκπαιδευόμενοι στο Δήμο μας στα πλαίσια υλοποίησης Προγράμματος απόκτησης εργασιακής εμπειρίας ανέργων στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης του ΟΑΕΔ (STAGE)

και η δεύτερη την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Τρίπολης με την οποία ο Δήμος Μεγαλόπολης ως διάδοχος φορέας των υποχρεώσεων του από 28-02-2011 (σύμφωνα με την αριθμ. 84/28-02-2011 απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου) καταργηθέντος ΝΠΔΔ με την επωνυμία Δημοτικό Στάδιο Μεγαλόπολης, υποχρεούται να καταβάλλει το ποσό των Ενενήντα Δύο Χιλιάδων Τετρακοσίων Τριάντα Επτά EURO και Ογδόντα Έξι Λεπτών (92.437,86€), το δε ποσό των Σαράντα Χιλιάδων EURO (40.000,00€) ως προσωρινά εκτελεστό, στον ενάγοντα Δρίβα Αντώνιο του Παρασκευά, σύμφωνα με το σκεπτικό της ανωτέρω απόφασης.


Δείτε παρακάτω την απόφαση:

ΑΔΑ: 45Ο1ΩΛ8-7ΚΒ


ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

Αριθμός Απόφασης 341/2011
Από το Πρακτικό της αριθ. 26/2011 συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Μεγαλόπολης «Ορισμός πληρεξούσιου Δικηγόρου για την άσκηση έφεσης κατά της με αριθμ. 65/2011απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Τρίπολης»
 Στη Μεγαλόπολη και στο Δημοτικό Κατάστημα σήμερα την δεκάτη ογδόη (18η) του μήνα Οκτωβρίου, του έτους 2011, ημέρα της εβδομάδας Τρίτη και ώρα 12:00 μ. συνήλθε σε τακτική συνεδρίαση, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Μεγαλόπολης, μετά την από 16221/14-10-2011έγγραφη πρόσκληση του Προέδρου, που επιδόθηκε νόμιμα με αποδεικτικό στα μέλη, σύμφωνα με το άρθρο 75 του Ν. 3852/10 και αφού διαπιστώθηκε ότι υπάρχει νόμιμη απαρτία δεδομένου ότι σε σύνολο 7 μελών βρέθηκαν παρόντες 7 ήτοι:
Παρόντες Απόντες
1.Παναγιώτης Μπούρας – Πρόεδρος2.Κανέλλος Δράκος ΟΥΔΕΙΣ3.Νικόλαος Κούτσουρας4.Βασίλειος Μερζιώτης5.Φώτιος Καρατζαφέρης6.Παναγιώτης Νικητόπουλος7. Γεώργιος Ρουμπαλάς. Τα πρακτικά τηρήθηκαν από την κ. Σταυρούλα Συρνιώτη, υπάλληλο του Δήμου. Ο Πρόεδρος κήρυξε την έναρξη της συνεδριάσεως και εισηγούμενος το17ο θέμα της ημερήσιας διάταξης:

«Ορισμός πληρεξούσιου Δικηγόρου για την άσκηση έφεσης κατά της με αριθμ. 65/2011 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Τρίπολης »
ανέφερε ότι: Επιδόθηκε στο Δήμο μας από Δικαστικό Επιμελητή στις 05-10-2011 η με αριθμ. 65/08-09-2011 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Τρίπολης με την οποία ο Δήμος Μεγαλόπολης υποχρεούται να προβεί στην πρόσληψη των:
Θεοδωροπούλου Σταυρούλα
Δρούλια Κων/νου
Καραλή Καλλιόπη
Λαδά Γεωργία – Χρυσούλα
Σαρηγιαννίδου Μαρούλα
Άρχοντα Τρισεύγενη
Τζούβελη Θεώνη
Ζέρβα Αναστασία
Κωνσταντίνα Χριστοπούλου
οι οποίοι απασχολήθηκαν ως εκπαιδευόμενοι στο Δήμο μας στα πλαίσια υλοποίησης Προγράμματος απόκτησης εργασιακής εμπειρίας ανέργων στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης του ΟΑΕΔ (STAGE), έπειτα από πρόσληψη από τον οργανισμό Απασχόλησης εργατικού Δυναμικού (Ο.Α.Ε.Δ.).  
    Κατόπιν των ανωτέρω απαιτείται η λήψη απόφασης από την Οικονομική Επιτροπή για τον ορισμό πληρεξούσιου δικηγόρου, ο οποίος θα ασκήσει έφεση κατά της ανωτέρω απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Τρίπολης και κάλεσε τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής να αποφασίσουν σχετικά.

 Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής μετά από διαλογική συζήτηση :

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΟΜΟΦΩΝΑ

Ορίζουν πληρεξούσιο Δικηγόρο τον
κ. Κολιόπουλο Παναγιώτη,
για άσκηση έφεσης κατά της αριθμ. 65/08-09-2011 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Τρίπολης με την οποία ο Δήμος Μεγαλόπολης υποχρεούται να προβεί στην πρόσληψη των:
Θεοδωροπούλου Σταυρούλα
Δρούλια Κων/νου
Καραλή Καλλιόπη
Λαδά Γεωργία – Χρυσούλα
Σαρηγιαννίδου Μαρούλα
Άρχοντα Τρισεύγενη
Τζούβελη Θεώνη
Ζέρβα Αναστασία
Κωνσταντίνα Χριστοπούλου
οι οποίοι απασχολήθηκαν ως εκπαιδευόμενοι στο Δήμο μας στα πλαίσια υλοποίησης Προγράμματος απόκτησης εργασιακής εμπειρίας ανέργων στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης του ΟΑΕΔ (STAGE), έπειτα από πρόσληψη από τον οργανισμό Απασχόλησης εργατικού Δυναμικού (Ο.Α.Ε.Δ.). 
    Η αμοιβή του ανωτέρω Δικηγόρου για την ανωτέρω υπόθεση καθορίζεται σύμφωνα με τις διατάξεις του Κώδικα περί Δικηγόρων, όπως ισχύουν κάθε φορά με βάση τον πίνακα αμοιβών που θα ελεγχθεί ως προς το κανονικό της αμοιβή και θα θεωρηθεί από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. στον οποίο ανήκει ο ανωτέρω Δικηγόρος και σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και νομολογία. Η απόφαση αυτή έλαβε αύξοντα αριθμό 341/2011. Γι’  αυτό συντάχθηκε η παρούσα και υπογράφεται ως κατωτέρω:

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΥΠ/ΦΗ
ΤΑ ΜΕΛΗ
ΥΠ/ΦΕΣ



ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ
Ο Δήμαρχος
Παναγιώτης Μπούρας

                


 Πηγή:http://kafeneio-megalopolis.blogspot.com/
 


                                

- Copyright © Megalopoli City - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -