Popular Post

Posted by : Megalopoli City 12 Οκτωβρίου 2011


   Με αφορμή τα πολλά views στο blog μας από διάφορα μέρη της γης ( Αμερική, Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, κ.τ.λ.) αποφασίσαμε να κάνουμε ένα αφιέρωμα στους Έλληνες ομογενείς
, θέλοντας να υποδείξουμε πόσο αγαπάμε αυτούς τους ανθρώπους ,πόσο τους θαυμάζουμε και τους στηρίζουμε για την δύναμη που βρήκαν να εγκαταλείψουν την χώρα τους και να ζήσουν σε ξένες. Όχι μόνο έζησαν  εκεί, αλλά με πολύ μόχθο και πολλές θυσίες κάποιοι απ’ αυτούς  κατάφεραν να φτάσουν πολύ ψηλά. Πάρα πολλοί είναι οι Έλληνες που κατάφεραν να διακριθούν και να πετύχουν υψηλούς στόχους , ο καθένας τους με διαφορετικό τρόπο.
Ποτέ δεν ξεχνάμε ότι οι Έλληνες ζουν παντού, σε κάθε γωνιά αυτού του πλανήτη. Δεν αναφερόμαστε σε απλούς ταξιδιώτες όπου πήγαν σε μια χώρα και ξαναγύρισαν, αλλά σε ανθρώπους που παρέμειναν εκεί για βιοποριστικούς κυρίως λόγους . Πέρασαν δύσκολα χρόνια καθώς αντιμετώπισαν σε μεγάλο βαθμό την υπεροψία, έπεσαν θύματα του κοινωνικού ρατσισμού και περιθωριοποιήθηκαν. Για τους ξένους, οι Έλληνες ήταν οι πιο ανεπιθύμητοι μετανάστες, όπως βέβαια και άλλων εθνοτήτων άνθρωποι. Ωστόσο, κατάφεραν να βάλουν καινούρια θεμέλια για τις ζωές τις δικές τους και των οικογενειών τους  χωρίς, όμως, να ξεχνούν από πού κατάγονται!


Ακολουθεί ένα video που φτιάχτηκε από εμάς τους ίδιους και στόχο έχει την ανάδειξη όλων αυτών που μας δένουν ως  Έλληνες, είτε ζούμε στην Ελλάδα είτε βρισκόμαστε μακριά από αυτή… Σας ευχαριστούμε θερμά!


 

 

*Megalopoli City*

- Copyright © Megalopoli City - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -