Popular Post

Posted by : Megalopoli City 9 Οκτωβρίου 2011


Χθες έγινε η δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος με αντίπαλες ομάδες την Δόξα Μεγαλόπολης και τον Άρη Τρίπολης.
Ο αγώνας ξεκίνησε στις 16:00 στο γήπεδο της Μεγαλόπολης με την Δόξα να έχει κερδίσει την νίκη με 1 - 0. Αναλυτικά: Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Άρη πίεσε και έχασε την ευκαιρία για να σημειώσει γκολ από πέναλτι που έχασε. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Δόξας έπαιξε ένα πολύ καλό παιχνίδι και μετά από μια πολύ καλή ενεργεία του Πάνου Αντώνακα κέρδισε φάουλ το οποίο εκτέλεσε ο Άγγελος Κουλουράς και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.


 Το MegalopoliCity πήρε συνέντευξη απο τον Γιάννη Λαμπρόπουλο παίχτη της Δόξας:
  
  Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα σήμερα Γιάννη, πως είδες την ομάδα σου αντιμέτωπη στον Άρη Τρίπολης;
 Ναι. Σήμερα πήραμε 3 πολύτιμους βαθμούς για την συνέχεια του πρωταθλήματος, στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο καλοί, μπήκαμε ώμος δυναμικά στο δεύτερο και με την καταπληκτική προσπάθεια των παιδιών  στείλαμε την μπάλα στα δίχτυα… Έφτανε αυτό το γκολ και κλειδώσαμε το παιχνίδι.

Στην τρίτη αγωνιστική παίζετε σε μια δύσκολη έδρα το Λεωνίδιο τι πιστεύεις;
Όντως παίζουμε σε μια δύσκολη έδρα όπως είναι το Λεωνίδιο. Εντάξει σίγουρα το παιχνίδι θα είναι δύσκολο αλλά κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ότι περισσότερο μπορούμε από το mats.

Που πιστεύεις θα φτάσει η ομάδα φέτος;
Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κάνουμε ότι μπορούμε να φτάσουμε την ομάδα όσο ποιο ψηλά μπορούμε στον βαθμολογικό πίνακα. Έχουμε καλούς παίχτες, είμαστε νέοι και με της προσθήκες των έμπειρων παιχτών που κάναμε ελπίζουμε στο καλύτερο. Θέλω να αναφέρω ότι φέτος μετά από κάποια χρόνια δεν είμαστε μόνοι μας, έχουμε δίπλα μας μια πραγματικά καταπληκτική διοίκηση η οποία μας στηρίζει. και φυσικά τον προπονητή μας Στράτο Γενισαριώτη που άρχισε από πέρυσι μια πάρα πολύ καλή δουλειά στο θέμα της προπόνησης και της ψυχολογίας μας.

Ευχαριστούμε πολλοί για την βοήθεια και ευχόμαστε στην ομάδα ότι καλύτερο.
Και εμείς ευχαριστούμε και επίσης να πω πως είναι ωραίο να βλέπεις τέτοιες προσπάθειες όπως είναι αυτές που κάνει το blog σας .

*MegalopoliCity* 


- Copyright © Megalopoli City - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -