Popular Post

Posted by : Megalopoli City 4 Σεπτεμβρίου 2011

Γνωρίστε μια νέα πρωτοποριακή συσκευή, χωρίς καλώδια, χωρίς μπαταρίες με άπειρες ώρες αυτονομία, μεγάλη βάση δεδομένων, χωρίς κρασαρίσματα και επανεκκινήσεις και προσιτή σε όλους. Θα την βρείτε σε όλα τα καλά καταστήματα.

Το βίντεο παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της 8ης Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου Θεσσαλονίκης από τον Αντώνη Μαυρομάτη, Υπεύθυνο Νένων Τεχνολογιών των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη ως μέρος της συζήτησης με θέμα: "Το διαδίκτυο και οι έφηβοι".



  Υπότιτλοι στα ελληνικά:

Γεια σας!Θα σας παρουσιάσουμε μια συσκευή,ένα σύστημα βιο-οτικής οργάνωσης γνώσης,που ονομάζεται 'BOOK' .Το 'BOOK' είναι μια εξελιγμένη τεχνολογική ανακάλυψη: χωρίς καλώδια,χωρίς ηλεκτρονικά κυκλώματα,χωρίς μπαταρίες,χωρίς σύνδεση!Συμπαγές και φορητό,το 'ΒΟΟΚ' μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε.Χωρίς ηλεκτρικά στοιχεία δε χρειάζεται φόρτιση και μπορεί να λειτουργήσει για όσο το χρειαζόμαστε. . .χωρίς την ανάγκη ηλεκρικής παροχής. Το 'ΒΟΟΚ' ποτέ δεν κρασάρει,δε χρειάζεται επανεκκίνηση. Ανοίγοντάς το μπορείτε άμεσα να εκμεταλλευτείτε τα πλεονεκτήματά του.Να πως λειτουργεί . . . Το 'ΒΟΟΚ' είναι φτιαγμένο από συνεχόμενες αριθμημένες σελίδες χαρτιού. Κάθε σελίδα μπορεί να αποθηκεύσει εκατομμύρια bits από πληροφορίες.Κάθε σελίδα σαρώνεται οπτικά,καταχωρώντας όλη την πληροφορία κατευθείαν στο μυαλό!Μια απλή κίνηση του χεριού μας οδηγεί στην επόμενη σελίδα! Οι σελίδες κρατιoύνται ενωμένες με λειτουργία που λέγεται 'Δέσιμο', που συγκρατεί τις σελίδες στη σωστή τους σειρά. Εφαρμόζοντας την εξελιγμένη τεχνολογία στερεάς κατάστασης οι κατασκευαστές μπορούν να εκμεταλλευτούν και τις δύο μεριές των σελίδων διπλασιάζοντας τη χωρητικότητα αποθήκευσης δεδομένων και μειώνοντας το κόστος.Τα περισσότερα 'ΒΟΟΚS' εμπεριέχουν μια λειτουργία που ονομάζεται 'περιεχόμενα',ώστε να μπορούμε να προσπελάσουμε οποιαδήποτε πληροφορία για ΑΜΕΣΗ ανάκτηση.Υπάρχει και το προαιρετικό αξεσουάρ 'σελιδοδείκτης' που μας επιτρέπει να ανοίξουμε το 'ΒΟΟΚ',στο ακριβές σημείο που το αφήσαμε ακόμη κι αν το 'ΒΟΟΚ' είναι κλειστό.Ο σελιδοδείκτης είναι συμβατός με τα διεθνή πρότυπα,έτσι ώστε ο ίδιος σελιδοδείκτης να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα βιβλία ανεξαρτήτως κατασκευαστή!Επιπλέον πολλοί σελιδοδείκτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν ταυτόχρονα για πολλαπλές αναζητήσεις του χρήστη.Υπάρχει επίσης δυνατότητα για δημιουργία προσωπικών σημειώσεων προγραμματισμού που ονομάζεται 'μολύβι'. Επίσης,το αξεσουάρ handsfree αναλόγιο επιτρέπει τη στήριξη του 'ΒΟΟΚ' για εύκολη και σωστή τοποθέτηση και διάβασμα χωρίς χέρια. Εάν θέλουμε να αλλάξουμε σελίδα, μια απλή κίνηση του δαχτύλου μας φτάνει. Το 'ΒΟΟΚ' είναι φιλικό προς το περιβάλλον,κατασκευασμένο από 100% ανακυκλώσιμα υλικά. Φορητό,με αντοχή στο χρόνο και προσιτό καλωσορίζουμε το 'ΒΟΟΚ' ως την επικρατέστερη μόδα διασκέδασης.Καλώς ήρθατε στην εποχή που θα μεταμορφώσει την ιδέα σας για τον κόσμο! Καλώς ήλθατε στην εμπειρία του 'ΒΟΟΚ'.
  


Άραγε σε πόσο μεγάλο βαθμό έχει επηρεαστεί η ζωή μας από την τεχνολογία. . . Ίσως τόσο πολύ που οι περισσότεροι κατά τη διάρκεια του βίντεο αναρωτιόμασταν αν πρόκειται για αυτό που φανταζόμαστε,το ξεχασμένο σε όλους μας βιβλίο,ή για κάτι καινούριο και πρωτοποριακό που θα διευκολύνει κι άλλο τη ζωή μας! Μάλλον ήρθε η στιγμή να αναθεωρήσουμε για αρκετά απ'αυτά που συμβαίνουν στη ζωή μας και μάλιστα όχι μόνο όταν το επιτρέπουμε,αλλά το συντηρούμε και το συνεχίζουμε. . .


Πηγή:http://www.protagon.gr

- Copyright © Megalopoli City - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -