Popular Post

Posted by : Megalopoli City 7 Σεπτεμβρίου 2011

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μεγαλόπολης θα συνέλθει σε τακτική συνεδρίαση, στην
 Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μεγαλόπολης, σήμερα 7/9/2011 και ώρα 7.00μ.μ., προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα:

1. Διάθεση πίστωσης για τη συμμετοχή του Δήμου στη διοργάνωση της εκδήλωσης εορτασμού
του Πολιούχου της Τοπικής Κοινότητας Λεονταρίου Δήμου Μεγαλόπολης, Αγίου Γερασίμου.
2. Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2011 και τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος έτους 2011 για την κατάργηση έργων και την εκτέλεση του νέου έργου «Αποκατάσταση βατότητας δημοτικού οδικού δικτύου Οικισμού Καμαρίτσας Τ.Κ. Λεονταρίου» Δήμου Μεγαλόπολης.
3. Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2011 και τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος έτους 2011 για την εκτέλεση του νέου έργου «Συντήρηση παιδικών χαρών» Δήμου Μεγαλόπολης.
4. Χορήγηση παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «Αποκατάσταση ζημιών δημοτικών
οδών Μεγαλόπολη-Καρύταινα-Ατσίχολο-Μάραθα Δ. Γόρτυνος»
5. Περί τρόπου εκτέλεσης του έργου «Οδοποιία ασφαλτόστρωση στα Τ.Δ. Ζώνη προς Τρίλοφο- Καλυβάκια» - Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2011 και τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος έτους 2011.
6. Περί τρόπου εκτέλεσης του έργου «Οδοποιία ασφαλτόστρωση στα Τ.Δ. Κωτυλίου-Παλάτου» - Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2011 και τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος έτους 2011.
7. Έγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (1ος Α.Π.Ε.) και του 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου «Αναπλάσεις κοινοχρήστων χώρων Τ.Δ. Άνω Καρυών».
8. Περί της "με απευθείας ανάθεση" εκτέλεσης της προμήθειας υγρών καυσίμων και λιπαντικών Δήμου Μεγαλόπολης για την κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών του Δήμου.
9. Έγκριση δαπάνης εκτέλεσης κατεπείγουσας προμήθειας υγρών καυσίμων (πετρελαίου κίνησης & αμόλυβδης βενζίνης) για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών 2011 που έπληξαν την περιοχή του Δήμου Μεγαλόπολης.
10. Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2011 και τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος έτους 2011 για την εκπόνηση της μελέτης κατασκευής του έργου «Συντήρηση - Ανάπλαση Ανοικτού Σταδίου Δ.Κ. Μεγαλόπολης» Δήμου Μεγαλόπολης.
11. Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2011 και τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος έτους 2011 για την εκπόνηση της μελέτης κατασκευής του έργου «Συντήρηση Κλειστού Σταδίου Δ.Κ. Μεγαλόπολης».
12. Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2011 και τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος έτους 2011 για την εκπόνηση της μελέτης κατασκευής του έργου «Αναβάθμιση κοινοχρήστων χώρων Λαϊκής Αγοράς Δ.Κ. Μεγαλόπολης» Δήμου Μεγαλόπολης.
13. Αναμόρφωση του Π/σμού οικ, έτους 2011 και τροποπο ίηση του Τεχνικού Προγράμματος έτους 2011 για την εκπόνηση της μελέτης κατασκευής του έργου «Ανάπλαση πλατείας Ν. ΒΕΗ (ΜΟΜΑ Μαραθούσας) Δ.Κ. Μεγαλόπολης».
14. Αναμόρφωφι του Π/σμού οικ. έτους 2011 και τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος έτους 2011 για την εκπόνηση της μελέτης κατασκευής του έργου «Ανάπλαση πλατείας Ο.Ε.Κ. Δ.Κ. Μεγαλόπολης».
15. Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2011 και τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος έτους 2011 για την εκπόνηση της μελέτης κατασκευής του έργου «Διαμόρφωση πλατείας έμπροσθεν νέου Δημαρχείου Δ.Κ. Μεγαλόπολης».
16. Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2011 και τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος έτους 2011 για την εκπόνηση της μελέτης κατασκευής του έργου «Ανάπλαση πλατείας Οικισμού Ψαθί Δ.Κ. Μεγαλόπολης».
17. Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2011 και τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος έτους 2011 για την εκπόνηση της μελέτης κατασκευής του έργου «Συντήρηση – Ανάπλαση περιβάλλοντος χώρου Δημοτικού Σχολείου Τ.Κ. Ζώνης».
18. Συγκρότηση Επιτροπής Ποσοτικής και Ποιοτικής Παραλαβής Προμηθειών ΕΚΠΟΤΑ για την παραλαβή της προμήθειας ανταλλακτικών για την επίσκκευή και συντήρηση των οχημάτων και μηχανημάτων του Δήμου Μεγαλόπολης.
19. Περί αμοιβής των Δικηγόρων για την υποβολή ενώπιον του ΣτΕ αίτησης ακύρωσης και αίτησης αναστολής εκτέλεσης της ΚΥΑ αριθμ. οικ. 200969/05.07.2011 «Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων του έργου «Κατασκευή και λειτουργία Χώρου Διαχείρισης Βιομηχανικών Αποβλήτων (ΧΔΒΑ) στο Λιγνιτικό Κέντρο Μεγαλόπολης της ΔΕΗ. Α.Ε.» - Ανάθεση του δικαστικού χειρισμού της υπόθεσης.
20. Περί εκλογής εκπροσώπων του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης στη Γενική Συνέλευση
της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Πελοποννήσου.

- Copyright © Megalopoli City - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -