Popular Post

Posted by : Megalopoli City 31 Οκτωβρίου 2012


Το Αντιφασιστικό Μέτωπο Αρκαδίας καταγγέλλει την επίθεση από την αστυνομία μετά  το τέλος της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου.


Παρευρεθήκαμε στην παρέλαση για να τιμήσουμε την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και την Εθνική Αντίσταση με τον μόνο τρόπο που αρμόζει: με αγώνα στο σήμερα ενάντια στην πολιτική εξαθλίωσης και εκφασισμού της κοινωνίας.

Στην αγωνία τους να κρατήσουν προστατευμένους τους εκπροσώπους αυτής της πολιτικής από τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας, οι αστυνομικές δυνάμεις δε δίστασαν να ψεκάσουν με χημικά αέρια, αδιαφορώντας για την παρουσία μικρών παιδιών και ηλικιωμένων στο χώρο.

Μας προκαλεί οργή και λύπη η στάση των σωμάτων ασφαλείας, που, αν και προέρχονται από τα ίδια κοινωνικά στρώματα με τους διαμαρτυρόμενους, στρέφονται εναντίον μας (με βασανιστήρια κρατουμένων στη ΓΑΔΑ, καταστολή διαμαρτυριών, κάνοντας την πλάτη στη Χρυσή Αυγή).

Καλούμε το λαό της Αρκαδίας να κλιμακώσει τον αγώνα του και να δώσει δυναμικό παρόν στις απεργίες της 9ης και 14ης Νοεμβρίου & σε κάθε επόμενη κινητοποίηση ενάντια στα νέα μέτρα.


Πηγή: http://megalopoli-fm.blogspot.gr


- Copyright © Megalopoli City - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -