Popular Post

Posted by : Megalopoli City 14 Σεπτεμβρίου 2012


Αγαπητοί Φίλοι/ες

Είμαστε μία ομάδα συνεργατών από την Πελοπόννησο που αποφάσισε ότι αξίζει τον κόπο και δημιούργησε μία σύγχρονη και ταυτόχρονα λειτουργικά απλή ηλεκτρονική πλατφόρμα (site) εκπτωτικών προσφορών για όλες τις μεγάλες πόλεις της πελοποννήσου (τυχαία σειρά):

Κόρινθος, Λουτράκι, Κιάτο, Ξυλόκαστρο, Πάτρα, Αίγιο, Καλαμάτα, Σπάρτη, Τρίπολη, Μεγαλόπολη, Ναύπλιο, Άργος, Πύργος, Αμαλιάδα.


Στόχος και επιδίωξη είναι οι προσφορές αυτές να αφορούν το σύνολο της οικονομικής ζωής του τόπου μας.Οι προσφορές θα αφορούν αγροτικά προιόντα που μπορούν να συσκευασθούν και να διατεθούν με ευκολία στον καταναλωτή (πχ. Λάδι, πατάτες κλπ.).Θα αφορούν προτάσεις εκδρομών (τριήμερα στην Πελοπόννησο κλπ.), εμπορικές προτάσεις από κάθε είδους κατάστημα της πόλης σας (προιόντα ή υπηρεσίες).Με λίγα λόγια, ΌΛΟΙ μα ΌΛΟΙ μπορούν και πρέπει να δώσουν την καλύτερη προσφορά τους (παραγωγοί, επαγγελματίες, επιχειρηματίες κλπ.) για το καταναλωτικό κοινό της Πελοποννήσου.

Η προσπάθεια αυτή έχει δύο μεγάλους στόχους:
1) Η στήριξη των τοπικών αγορών και επιχειρήσεων στην σημερινή δύσκολη κατάσταση και
2) Η δυνατότητα να αγοράζει στις καλύτερες δυνατές τιμές το καταναλωτικό κοινό της πελοποννήσου στην πόλη που μένει.
Τα πλεονεκτήματα αυτής της πρωτοβουλίας είναι η παροχή ρευστότητας, η αύξηση του τζίρου και των κερδών των επιχειρήσεων, η διατήρηση-αύξηση θέσεων εργασίας σε συνδυασμό με την δυνατότητα αγορών σε πολύ καλές τιμές με υψηλή πάντα ποιότητα.


Η ΔΥΝΑΜΗ της όλης προσπάθειας είναι το "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ’".


Κυρίως όμως ‘’οι καταναλωτές’’, διότι από τον αριθμό και την αγοραστική δύναμη που θα έχουν, θα εξαρτηθεί το επίπεδο των προσφορών των επιχειρήσεων.
Όσο μεγαλύτερα είναι αυτά τα δύο, οι επιχειρήσεις βλέποντας το όφελος που έχουν, θα δίνουν ολοένα και μεγαλύτερες εκπτώσεις προς όφελος των καταναλωτών.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ λοιπόν την πρωτοβουλία αυτή σε όσους περισσότερους μπορείτε, είτε είναι επιχειρήσεις είτε είναι καταναλωτές, με ζωντανή επαφή, μέσω κοινωνικών δικτύων (Facebook, Twitter κλπ.) ή με όποιον άλλο τρόπο βρείτε εσείς.


Η επιτυχία της πρωτοβουλίας αυτής είναι προς όφελος όλων.


Εγγραφείτε δωρεάν στο newsletter μας δίνοντας το e-mail σας για να ενημερώνεστε άμεσα για τις εκπτωτικές προσφορές στην πόλη σας χωρίς εσείς να κάνετε τίποτα.


Ηλεκτρονικές διευθύνσεις:
www.facebook.com/peloponnisosoffers, http://www.kaloperasi.com/

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε αυτή την προσπάθεια αρκεί και οι δύο πλευρές (πωλητές-αγοραστές) να 'ναι ικανοποιημένοι!

One Response so far.

  1. Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την υποστήριξη και τις προθέσεις σας.Να είστε σίγουροι ότι από την πλευρά μας θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τις τοπικές επιχειρήσεις και τους καταναλωτές.Μην ξεχνάτε ότι εμείς στην ουσία απλά θα προωθούμε και θα διεκπεραιώνουμε τις συναλλαγές μεταξύ πωλητών-αγοραστών,οι οποίοι θα είναι από την πόλη σας.Στην σελίδα μας στο Facebook υπάρχουν σοβαρά άρθρα από μελέτες σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο και καλό είναι να την επισκεφθούν τουλάχιστον σε πρώτη φάση οι επιχειρήσεις της πόλεις.
    Ευχαριστούμε και πάλι.Θα τα πούμε πολύ σύντομα

- Copyright © Megalopoli City - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -