Popular Post

Posted by : Megalopoli City 4 Ιουλίου 2012


Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης σε δηλώσεις που έκανε σήμερα μίλησε για κίνδυνο να επιβληθούν βαρύτατα πρόστιμα από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και ξεκαθάρισε ότι «η περιφέρεια δεν έχει σχέση με τις επιλογές των χώρων που πρέπει να βρουν οι δήμαρχοι, για να τοποθετηθούν οι δεματοποιητές, που οι Έλληνες πολίτες πλήρωσαν πάνω από 11.500.000 ευρώ και οι περισσότεροι βρίσκονται στια αποθήκες».
Και συμπλήρωσε: «Η μοναδική ευθύνη και αρμοδιότητα της Περιφέρειας Πελοποννήσου έχει να κάνει με το διεθνή διαγωνισμό που εξελίσσεται για την ολοκληρωμένη λύση της διαχείρισης των απορριμμάτων. Σήμερα βρισκόμαστε στη θέση να πούμε ότι μπαίνουμε στη δεύτερη φάση αυτού του διεθνούς διαγωνισμού. Πιστεύω ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έχουμε τελικό ανάδοχο και θα αρχίσει να κατασκευάζει τη δομή που είναι απαραίτητα για να ξεπεράσουμε αυτό το πρόβλημα οριστικά».
Για να πει, μετά: «Οι δεματοποιητές έπρεπε να είναι εγκατεστημένοι, ανεξάρτητα από αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε.
Η διαβούλευση και οι αποφάσεις είναι ευθύνη των δημοτικών αρχών και δεν μπορώ να παρέμβω ούτε μου πέφτει λόγος.
Οι χωματερές είναι κλειστές από την 1η Ιουλίου και όσοι δεν εναρμονιστούν, θα υποστούν κυρώσεις από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και θα είναι δυσβάσταχτες για τους φορολογούμενους πολίτες»
ΠΗΓΗ: http://kalimera-arkadia.gr

- Copyright © Megalopoli City - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -