Popular Post

Posted by : Megalopoli City 23 Απριλίου 2012






Μια ιδέα, ένα όνειρο που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα μας, τους εαυτούς μας τη ζωή μας! Πολλοί, ίσως και όλοι όσοι θα το δείτε, θα πείτε "Μμμ, πολύ ωραία αλλά πρόκειται για ουτοπία! Δεν μπορεί να συμβεί!" 

Κι όμως μπορεί


Γιατί άραγε μπορούσαμε όλα αυτά τα χρόνια να καταστρέφουμε τα πάντα γύρω μας, να στηρίζουμε την πλεονεξία και την αφθονία των αγαθών σε βάρος της φύσης και του περιβάλλοντα χώρου μας; Γιατί μπορούσαμε να παραμελούμε τη φύση και όχι να ζούμε αρμονικά μέσα σε αυτή και με όλα όσα μας προσφέρει; Με την ίδια ευκολία και με λογικότερη συνείδηση και συναίσθηση για το καλό της ανθρωπότητας μπορούμε όχι μόνο να διορθώσουμε τα πεπραγμένα αλλά να τα αλλάξουμε μόνιμα με παντοτινό όφελος για όλους μας!
Ο άνθρωπος και η φύση πλέον βρίσκονται αντιμέτωποι, με τη δεύτερη να αρχίζει να "υψώνεται" απειλητικά εναντίον του πρώτου! Και εμείς; Που είμαστε; Τί κάνουμε; Ή καλύτερα τι είναι αυτό που νομίζουμε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε; Πολλά πιστεύουμε ότι δεν μπορούμε να επιτύχουμε γιατί έτσι μας έχουν κάνει να σκεπτόμαστε. Μήπως ήρθε η στιγμή να το αλλάξουμε αυτό; Μπορούμε!

Παρακολουθήστε πιο κάτω τα βίντεο που ακολουθούν (ελληνικοί υπότιτλοι), σκεφτείτε τι ακριβώς βλέπετε και "ζυγίστε" στο μυαλό σας τι τελικά μπορεί να καταφέρει ο άνθρωπος, ο καθένας από εμάς και όλοι μαζί!

Αξίζει το χρόνο όλων μας! Γιατί; Γιατί μας αφορά και είναι από εμάς για εμάς!


ΒΙΝΤΕΟ 1ο


 ΒΙΝΤΕΟ 2ο





 ΒΙΝΤΕΟ 3ο


ΒΙΝΤΕΟ 4ο




 ΒΙΝΤΕΟ 5ο



 ΒΙΝΤΕΟ 6ο






* Megalopoli City *

- Copyright © Megalopoli City - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -