Popular Post

Posted by : Megalopoli City 1 Ιουνίου 2012


Αναγνώστης της ιστοσελίδας "Καφενείο Μεγαλόπολης" έστειλε επιστολή στην ιστοσελίδα απευθυνόμενος στον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Νίκο Φωτόπουλο.

Διαβάστε την επιστολή παρακάτω



ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ 

Στην τρίωρη κατάληψη στην 3η μονάδα της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη 18 Απριλίου 2012 η οποία πραγματοποιήθηκε για την αποτροπή της πώλησης των μονάδων της ΔΕΗ  Μεγαλόπολης συμμετείχε και ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Κ. Φωτόπουλος.
Αρκετοί ήταν οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ Μεγαλόπολης οι οποίοι στράφηκαν εναντίον του για την στάση του απέναντι  στον τρόπο με τον οποίο αποφασίζει η ΓΕΝΟΠ τις απεργιακές της κινητοποιήσεις.

Φαίνεται για τον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ κομβικό σημείο για τις απεργιακές κινητοποιήσεις ήταν η 11-11-2011 όπου ο εκλεγμένος πρωθυπουργός παρέδωσε την πρωθυπουργία του στον κύριο Παπαδήμο. Από τότε έκανε στροφή 180 μοιρών απέναντι στην στάση που θα κρατούσε η ΓΕΝΟΠ στον νέο πρωθυπουργό.
Ξαφνικά σταμάτησαν οι λυσσαλέες απεργιακές κινητοποιήσεις της ΓΕΝΟΠ με εντολή του προέδρου της.
Αλήθεια κύριε Φωτόπουλε αυτό που σας ενδιέφερε ήταν να ρίξετε τον εκλεγμένο πρωθυπουργό και κάνατε ότι ήταν δυνατό πατώντας πάνω στους αγώνες των συναδέλφων σας  για να το καταφέρετε ή σας ενδιαφέρει το καλό της επιχείρησης;
Αν όντως σαν ενδιαφέρει η επιχείρηση γιατί δεν συνεχίσατε τις απεργιακές σας κινητοποιήσεις με την ίδια ένταση και τον ίδιο ρυθμό και μετά την 11-11-2011.
 Τότε λέγατε χαρακτηριστικά <όποιος τολμήσει να κόψει το ρεύμα σε ανέργους και συνταξιούχους θα περάσει πάνω από το πτώμα μου>
Να σας ενημερώσουμε  ότι η κυβέρνηση Παπαδήμου το έκοψε το ρεύμα και σε ανέργους και σε συνταξιούχους.
Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν η ΓΕΝΟΠ έχει κάνει κάποια μελέτη για την παραγωγή ηλεκτρικού αυτοκίνητου που θα φέρει έσοδα στην χώρα και θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ γέλασε ειρωνικά και απάντησε δεν είναι αυτή η δουλεία μου.
Και σας ρωτάμε κ.  πρόεδρε ποια είναι η δική σας δουλειά;
Είναι να στηρίζετε ένα κομμάτι  συνδικαλιστών <golden boys> οι οποίοι κατασπαταλούν το δημόσιο χρήμα σε πολυτελή ταξίδια χωρίς ουσία;
Έχετε αντιληφτεί εκεί στην ΓΕΝΟΠ τι θα σήμαινε για την επιχείρηση η παραγωγή ηλεκτρικού αυτοκινήτου και η εξαγωγή του σε χώρες της Ευρώπης
Τελικά τι είναι αυτό που σαν ενδιαφέρει πραγματικά;
Σας ενδιαφέρουν τα δικαιώματα των εργαζομένων ή τα δικά σας προσωπικά συμφέροντα;
Αναρωτιόμαστε γιατί στηρίζετε τώρα το ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος αυτή την στιγμή έχει αποκτήσει μια δυναμική από τις εκλογές της 6 Μαΐου;
Αν πολιτικά σας εξέφρασαν νωρίτερα  οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν προσχωρούσατε τότε που η δυναμική του ήταν πολύ χαμηλότερη.
Η καρέκλα σας και η πάρτη σας;
Μετά από όλα αυτά μας κάνει εντύπωση πως ένα κόμμα το όποιο επικαλείται ανατροπές και αλλαγές  σε όλο το σύστημα και φιλοδοξεί να κυβερνήσει, πως επιλεγεί να πορεύεται με άτομα του παλαιοκομματικού διεφθαρμένου συστήματος, τα οποία αφού με τις πρακτικές τους διέλυσαν τον προηγούμενο πολιτικό τους φορέα, ψάχνουν τώρα για στηρίγματα προκειμένου να διατηρήσουν την καρέκλα τους σε αυτό το σάπιο πολιτικό σύστημα.. 

Νίκ. Παπ..   Υπάλληλος της ΔΕΗ Μεγαλόπολης. 



Πηγή: kafeneio-megalopolis.blogspot.gr

- Copyright © Megalopoli City - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -