Popular Post

Posted by : Megalopoli City 15 Ιουνίου 2012


ΣΟΚ στον Κολωνό: Αυτοκτονία 35χρονου οδηγού ταξί
Αυξάνονται δραματικά οι αυτοκτονίες στη χώρα μας και το φαινόμενο τείνει να λάβει μορφή χιονοστιβάδας!
Μετά τον συνταξιούχο στρατιωτικό που έβαλε τέλος στη ζωή νωρίς το πρωί χθες στην Κηφισιά, χθες το απόγευμα, ακόμη ένας, 35χρονος αυτή τη φορά, τερμάτισε τη ζωή του, πέφτοντας από το μπαλκόνι του σπιτιού του στα Σεπόλια.
Οι αρχικές πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν 35χρονο οδηγό ταξί που τα τελευταία δύο χρόνια είχε μείνει άνεργος και είχε οικονομικά προβλήματα και εκείνη την ώρα ήταν μόνος στο σπίτι. Χωρίς δουλειά, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ήταν και ο πατέρας του που έκανε την ίδια δουλειά. Ωστόσο, υπάρχουν και κάποιες πληροφορίες που μιλούν και για ερωτική απογοήτευση.
Νωρίς το πρωί πάντως ένας ακόμη 70χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του με την κυνηγετική καραμπίνα του στο χωριό Βούτες στο Ηράκλειο.
 Πρόκειται δηλαδή για την τρίτη αυτοκτονία το χθεσινό εικοσιτετράωρο.

Σχόλιο:Στην Ελλάδα του 2012, άνθρωποι οδηγούνται στην αυτοκτονία! Τα ΜΜΕ και οι δημοσιογράφοι τους, αναφέρουν τις περιπτώσεις ανθρώπων που έφτασαν στην αυτοκτονία ως λυπηρά συμβάντα, εμφανίζονται απορημένοι και "λυπημένοι" όσον αφορά αυτή την κατάσταση ενώ είναι αυτοί που κάνουν πλάτες στους πολιτικούς,αποκρύπτουν/αναδεικνύουν ό,τι τους συμφέρει και δίνουν βήμα αποκλειστικά και μόνο σε αυτούς! Η λέξη ντροπή ελάχιστα ανταποκρίνεται στην κατάσταση που επικρατεί! Άνθρωποι τερματίζουν τη ζωή τους για τί; Για τα λεφτά; Για τα υλικά αγαθά που δεν μπορούν πλέον να αποκτήσουν; Πού πήγε η αξία του ανθρώπου ; Πού είναι τα θέλω μας; Πού...; Πού...; Μια ανθρώπινη ζωή σβήνει για μερικά ψωροευρώ... Σίγουρα δεν αξίζει και δεν είναι αυτή η λύση του προβλήματος! Μην πας εκεί που σε πηγαίνουν!!! Πήγαινε εκεί που θες και εκεί που μπορείς! Για όλα τα προβλήματα υπάρχει μια καλύτερη λύση απ΄την έσχατη! Η ζωή σου είναι ανεκτίμητης χρηματικής αξίας,οι πολιτικοί όμως ποντάρουν σε 'σένα! Μην τους κάνεις τη χάρη!





Πηγή:kafeneio-megalopolis.blogspot.gr

- Copyright © Megalopoli City - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -