Popular Post

Posted by : Megalopoli City 22 Μαΐου 2012


Βάση του υπ’ αριθ. πρωτ. 2769/23-04-2012 έγγραφο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας με θέμα την εκπαίδευση μελών Εθελοντικών Οργανώσεων στη Δασοπροστασία και Δασοπυρόσβεση  πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 16/05/2012  η ανωτέρα εκπαίδευση στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τριπόλεως. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ συμμετείχε με 20 Εθελοντές στην θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση.
Ευχαριστούμε πολύ τον Αρχιπύραχο κ. Ρούμπο Αθανάσιο, Περιφερειάρχη της Περιφερειακής Διοίκησης Πυρ/κών Υπηρεσιών Πελοποννήσου για την  παρουσία του, τα καλά του λόγια και την αναγνώριση που έδειξε στο σύνολο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ   σε πανελλήνιο επίπεδο. Ευχαριστούμε επίσης τον  Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τριπόλεως  για την φιλοξενία στις εγκαταστάσεις τους και ιδιαίτερα τον Πυραγό κ. Γαλιώτο Ιωάννη και τον Πυρονόμο κ. Ορφανό Αριστείδη όπως και όλο το προσωπικό της βάρδιας για τη συμβολή τους στην εκπαίδευση μας.
Δεσμευόμαστε να δίνουμε το παρόν κάθε φορά που η Πυροσβεστική Υπηρεσία θα μας καλεί να συνδράμουμε στο έργο της συνεχίζοντας έτσι μια μακροχρόνια καλή συνεργασία.



Πηγή: http://www.kalimera-arkadia.gr


- Copyright © Megalopoli City - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -