Popular Post

Archive for Φεβρουαρίου 2012

"Είμαστε όλοι Έλληνες" !

By : Megalopoli City

 H αρχή έγινε από το Παρίσι. Γάλλοι μαζί με Έλληνες χόρεψαν συρτάκι μπροστά από τον πύργο του Αϊφελ και έκαναν πορεία από την ελληνική πρεσβεία μέχρι έξω από το γαλλικό κοινοβούλιο.

Και τώρα;Μνημόνιο...!!!

By : Megalopoli City

Το μνημόνιο ψηφίστηκε αλλά τώρα πρέπει να εφαρμοσθούν τα μέτρα που αυτό περιλαμβάνει. Την Τετάρτη ο υπουργός Οικονομικών πρέπει να καταθέσει προς έγκριση στο Eurogroup πέρα από τις γραπτές δεσμεύσεις των πολιτικών αρχηγών και τη ρύθμιση για τις ρήτρες συλλογικές δράσης (CACs) αλλά και αναλυτικό χρονολόγιο εφαρμογής των παρεμβάσεων που θεωρούνται "προαπαιτούμενες" της υπογραφής του νέου δανείου.

Να και κάτι που πρέπει να ξέρουμε μετά τα χθεσινά!

By : Megalopoli City

O αναρχισμός (αγγλικά: anarchism, ισπανικά: anarquismο) είναι ένα ιδεολογικό πολιτικό και κοινωνικό κίνημα. Ετυμολογικά προέρχεται από την ελληνική λέξη αρχή(=εξουσία) και το στερητικό α.

"Χάκαραν" τα Γενικά Αρχεία του κράτους!

By : Megalopoli City

Η "Greek Hacking Scene", χάκαρε την ιστοσελίδα των Γενικών αρχείων του Κράτους με το μήνυμα «λαός που ξεχνά την ιστορία του είναι καταδικασμένος να την ξαναζήσει».

Έλληνες χάκερς "χτύπησαν" ιστοσελίδα των Σκοπίων!

By : Megalopoli City

Δυναμικό παρόν  έδωσε  μια νεοεμφανιζόμενη ομάδα,η  Αegean CCU,όσον αφορά  στην έναρξη της δραστηριοποίησής της στο Ελληνικό hacking στερέωμα.



Η συγκεκριμένη ομάδα δε δίστασε να βάλει στο στόχαστρο  το  Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών των Σκοπίων.
Παρ’ότι δεν είναι γνωστά πολλά στοιχεία  για την ομάδα Aegean CCU με το ιδιότυπο σχήμα ως χαρακτηριστικό logo, φαίνεται  ότι  τα μέλη της διαθέτουν  ιδιαίτερα υψηλή τεχνική κατάρτιση και

Κάπως έτσι μας κοιμίζουν...!

By : Megalopoli City

Η έκθεση του ΟΟΣΑ πριν από 16 χρόνια, η οποία μαρτυρά τη στρατηγική επιβολής μέτρων λιτότητας στο πληθυσμό και η Ελλάδα μετά από δύο χρόνια στο Μνημόνιο.


Η Ελλάδα βρίσκεται ίσως στην πιο κρίσιμη στιγμή της μεταπολιτευτικής της ιστορίας.
Μια κυβέρνηση σε κατάσταση αποσύνθεσης καλείται να ψηφίσει το νέο Μνημόνιο, το οποίο περιλαμβάνει ακόμα πιο σκληρά μέτρα, που πλήττουν τους Έλληνες, ακολουθώντας πιστά για ακόμη μια φορά τη συνταγή του ΔΝΤ και της Γερμανικής- Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τι πρέπει να γνωρίζουμε για το φοιτητικό στεγαστικό επίδομα

By : Megalopoli City

Αίτηση έως το τέλος Μαρτίου για τους υφιστάμενους φοιτητές και έως το τέλος Μαΐου για όσους πέρασαν σε ΑΕΙ ή ΤΕΙ τη φετινή ακαδημαϊκή χρονιά θα πρέπει να καταθέσουν
οι ενδιαφερόμενοι για να λάβουν το φοιτητικό στεγαστικό επίδομα.

Τι θα γίνει με τους πληγέντες αγρότες της Αρκαδίας;

By : Megalopoli City

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Αρκαδίας, Ανδρέας Λυκουρέντζος, κατέθεσε στις 8 Φεβρουαρίου 2012, επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κ. Σκανδαλίδη,

Δημοτικό συμβούλιο την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου

By : Megalopoli City



ΠΡΟΣ
ΤΑ Μ.Μ.Ε.
Σας ενημερώνουμε ότι :
Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μεγαλόπολης θα συνέλθει σε τακτική συνεδρίαση,

Κατάσταση εκτάκτου ανάγκης για τρεις Δήμους στην Αρκαδία

By : Megalopoli City
Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης κηρύχθηκαν εδώ και λίγη ώρα 3 δήμοι της Αρκαδίας οι δήμοι που δέχτηκαν τη μανία των καιρικών φαινομένων αλλά και των τραγικών ανθρώπινων παρεμβάσεων.

4 Φεβρουαρίου-Παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου!

By : Megalopoli City

Τι είναι ο καρκίνος;
Ο καρκίνος είναι ένας γενικός όρος που χρησιμοποιείται για την περιγραφή μιας ομάδας χρόνιων νόσων, που μπορούν να προσβάλουν οποιοδήποτε σημείο του σώματος. Χαρακτηρίζεται από την ανεξέλεγκτη αύξηση και εξάπλωση μη φυσιολογικών κυττάρων, τα οποία είναι επιθετικά (

Δημιουργία ορυχείων στην περιοχή της Κορώνης

By : Megalopoli City

Τον τελευταίο  μήνα έχει προκύψει ένα ζήτημα μείζονος σημασίας στη Δημοτική Ενότητα Κορώνης, στο Δήμο Πύλου Νέστορος και την ευρύτερη Μεσσηνία. Το θέμα αφορά στη δημιουργία λιγνιτικών πεδίων και την εξόρυξη λιγνίτη στην περιοχή της Κορώνης και τη μεταφορά του στην Μεγαλόπολη.

Στη Μεγαλόπολη ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ.κ.Σεραφείμ

By : Megalopoli City

Σᾶς ἀνακοινώνουμε μέ χαρά ὅτι τό Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012 στίς 6 μ.μ. στό Πνευματικό Κέντρο τοῦ Δήμου Μεγαλοπόλεως θά ὁμιλήσει ὁ δυναμικός Ἱεράρχης τῆς Ἑλλαδικῆς μας Ἐκκλησίας, Θεολόγος καί Νομικός, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιῶς κ.κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ.
Τό θέμα τῆς ὁμιλίας του θά εἶναι περί τῶν σημερινῶν κινδύνων τῆς Πίστεως καί τῆς Πατρίδος. Τήν ὁμιλία τοῦ Σεβασμιωτάτου ἐπισκέπτου μας θά πλαισιώσει ἡ χορωδία καί τό χορευτικό τῆς Ἱ. Μητροπόλεως μέ παραδοσιακά τοπικά τραγούδια καί χορούς.
Παρακαλοῦμε νά ἔλθετε. Εἰδοποιεῖστε καί ἄλλους.
Ἐκ τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως

ΠΗΓΗ:http://www.arcadiaportal.gr/

Οι . . . "ANONYMOYS" για την Ελλάδα.

By : Megalopoli City


Άφωνοι έμειναν όσοι έτυχε να μπουν νωρίς το πρωί της Παρασκευής στην ιστοσελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης!

Αντί για τη συνηθισμένη σελίδα, εμφανίστηκε ένα μαύρο φόντο, με μήνυμα των Anonymous! Η ιστοσελίδα είχε δεχτεί "επίθεση" από τους χάκερ της ομάδας!

Η ώρα του κοινού-Πες τη γνώμη σου,εκφράσου ελεύθερα!

By : Megalopoli City


Κρίση, κρίση, κρίση! Η δημοφιλέστερη λέξη τους τελευταίους μήνες στο λεξιλόγιο των Ελλήνων! Άραγε εσείς πως αντιλαμβάνεστε τη σημερινή κατάσταση και τι έχετε να πείτε για όλα όσα γίνονται και λέγονται; Στείλτε ένα μικρό ή μεγάλο κειμενάκι σε προσωπικό μήνυμα στο λογαριασμό μας στο facebook- http://www.facebook.com/MegalopoliCity -ή με e-mail στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση megalopolicity@gmail.com με τη δική σας άποψη κι εμείς θα το δημοσιεύσουμε με το όνομα σας ή και ανώνυμα! Περιμένουμε τις απόψεις σας!

Ανανέωση λιγνιτορυχείων και εκτάσεις για ανανεώσιμες πηγές ενέργειας με Σ.Δ.Ι.Τ. στη Μεγαλόπολη!

By : Megalopoli City

Στην Τρίπολη ήρθε, το απόγευμα της Τρίτης (31.1.2012), ο Ειδικός Γραμματέας ΣΔΙΤ (Συμπράξεις Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα), Νίκος Μαντζούφας, ο οποίος συμμετείχε σε σύσκεψη που έγινε, στο γραφείο του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρου Τατούλη. Αντικείμενο της συζήτησης ήταν ...
τα έργα τα οποία πρόκειται να δρομολογήσει η Περιφέρεια, μέσα από συμπράξεις δημοσίου και ιδιωτικού τομέα.

Σύλλογος τριών τέκνων Μεγαλόπολης-Δωρεάν διανομή τροφίμων!

By : Megalopoli City



Ο Σύλλογος Γονέων Τριών Τέκνων O AΡΚΑΣ ενημερώνει τα μέλη του ότι το πρόγραμμα "Δωρεάν Διανομή Τροφίμων σε άπορες οικογένειες μελή του Συλλόγου" ξεκίνησε.Τα τρόφιμα αυτά θα διανεμηθούν σε τρίτεκνες οικογένειες που είναι εγγεγραμμένες στο σύλλογο εφόσον το οικογενειακό τους εισόδημα δεν ξεπερνά τις ...26.500 ευρώ όταν έχουν και τα τρία τέκνα προστατευόμενα .

Η Υπαπαντή του Σωτήρος Χριστού

By : Megalopoli City


 Στην αυλή του μεγαλόπρεπου ναού του Σολομώντος
πηγαινοέρχεται πολύς κόσμος. Άλλοι παίρνουν προσφορές στο ναό κι
άλλοι προσεύχονται. Οι ιερείς απασχολημένοι.
Ποιος είναι ο γέροντας που κάθεται στην άκρη της βεράντας; Τι
να περιμένει άραγε;

- Copyright © Megalopoli City - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -