Popular Post

Posted by : Megalopoli City 16 Δεκεμβρίου 2011


Λίγες μέρες πριν την αλλαγή του χρόνου και πριν την έναρξη της υποχρέωσης που έχουν οι Δήμοι να μεταφέρουν τους μαθητές, η όλη διαδικασία δεν έχει οδηγήσει πουθενά και είναι βέβαιο ότι οι μαθητές δεν θα έχουν τρόπο μετακίνησης τους στα σχολεία!

Όλα αυτά συμβαίνουν γιατί οι τιμές που έχουν μελετηθεί για τους διαγωνισμούς είναι τόσο χαμηλές που δεν συμφέρει κανέναν να συμμετέχει στους διαγωνισμούς . Διαβάστε παρακάτω την σχετική ανάρτηση που είχα κάνει ... http://kafeneio-megalopolis.blogspot.com/2011/11/blog-post_23.html
Μάλιστα η οικονομική επιτροπή του Δήμου Μεγαλόπολης αποφάσισε να προχωρήσει σε επιδότηση της μετακίνησης των μαθητών κατά περίπτωση... δηλαδή με λίγα λόγια από την 1η Γενάρη οι μαθητές της περιοχής θα πρέπει να κόψουν το κεφάλι τους και να βρουν μόνοι τους τρόπο να μετακινηθούν από και προς το σχολείο τους , θα κληθούν να πληρώνουν σημαντικά ποσά από την τσέπη τους και θα λαμβάνουν μια επιδότηση από τον Δήμο  Μεγαλόπολης , η οποία θα είναι σίγουρα πολύ μικρή και δεν θα αντιστοιχεί στα έξοδα που θα κάνουν οι μαθητές!

Απορίας άξιον είναι να μας απαντήσει κάποιος τι ακριβώς σημαίνει η έκφραση... επιδότηση κατά περίπτωση!

Διαβάστε
ΕΔΩ τη σχετική ανακοίνωση από την οικονομική επιτροπή του Δήμου Μεγαλόπολης...



Πηγή:http://kafeneio-megalopolis.blogspot.com/

- Copyright © Megalopoli City - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -