Popular Post

Archive for Μαρτίου 2012

Ποιοι ασφαλισμένοι πληρώνουν λιγότερο ή καθόλου τα φάρμακα τους!

By : Megalopoli City

Τις λίστες με τους ασθενείς οι οποίοι είτε δεν πληρώνουν καθόλου είτε καταβάλουν μικρή συμμετοχή για τα φάρμακα τους δημοσίευσε το υπουργείο Υγείας. Σύμφωνα με αυτές:

Συλλογή ρουχισμού, κλινοσκεπασμάτων και τροφίμων από την Ιερά Μητρόπολη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως και τον ΣΚΑΙ !

By : Megalopoli City

Σᾶς ἀνακοινώνουμε ὅτι στίς 18 Μαρτίου 2012 ἡμέρα Κυριακή ἀπό τίς 10:00 π.μ. ἕως καί 13:00 τό μεσημέρι, ἡ Ἱερά μας Μητρόπολη, σέ συνεργασία μέ τόν τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ θά πραγματοποιήσει συλλογή ρουχισμοῦ, κλινοσκεπασμάτων καί τροφίμων στόν Ἱερό Ναό Ἁγίας Κυριακῆς Δημητσάνας καί στό χῶρο τοῦ ἐπισκοπεῖου Μεγαλοπόλεως ἐπί τῆς ὁδοῦ Φιλοποίμενος & Σταθοπούλου.

Λακούβες και δημοτικές τουαλέτες στη συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Μεγαλόπολης

By : Megalopoli City

 Δημοτικές τουαλέτες

Για τη λειτουργία των δημοτικών τουαλετών που υπάρχουν στην Μεγαλόπολη συζήτησε μεταξύ άλλων το συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Μεγαλόπολης στη διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασής του. Σύμφωνα με τον πρόεδρο Θεόδωρο Στασινό στο χώρο της Κεντρικής Πλατείας υπάρχουν υπόγεια αποχωρητήρια τα οποία τα τελευταία χρόνια βρίσκονται κλειδωμένα, εκτός λειτουργίας και σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Tο νέο iPad έρχεται στην Ελλάδα στις 23 Μαρτίου

By : Megalopoli City


Η Apple παρουσίασε το νέο iPad, το οποίο αποτελεί την τρίτη γενιά του προϊόντος που καθόρισε τις φορητές συσκευές, το οποίο διαθέτει πολλά και νέα χαρακτηριστικά.

Ποια φάρμακα θα αποζημιώνονται από τα Ταμεία. Όλη η λίστα!

By : Megalopoli City

Αυξάνεται η συμμετοχή στην αγορά φαρμάκων για πολλές ασθένειες μετά την αλλαγή της φαρμακευτικής πολιτικής από τα συναρμόδια υπουργεία Υγείας και Εργασίας.
Έτσι οι ασθενείς πολλών νοσημάτων θα πρέπει πλέον να πληρώνουν περισσότερα από την τσέπη τους.

Πως θα περικοπεί ο μισθός των δημόσιων υπαλλήλων σε βάθος χρόνου!

By : Megalopoli City

Διευκρινίσεις για το πώς θα μειώνεται ο μισθός των εργαζομένων στο Δημόσιο, σε βάθος χρόνου και στις περιπτώσεις που οι απώλειες λόγω ενιαίου μισθολογίου υπερβαίνουν το 25%, δίνει με εγκύκλιό του, το υπουργείο Οικονομικών.

Στο φουλ οι εξαγωγές όπλων από την Τουρκία!

By : Megalopoli City


Και υπερεξοπλίζονται οι ίδιοι και εξάγουν όπλα σε όλο τον κόσμο οι Τούρκοι...
Η ΜΚΕΚ, ο φορέας αυτός που παράσχει κάθε είδους όπλα, πυρομαχικά, πυραύλους και εκρηκτικά υλικά στις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις,πουλώντας πέρσι όπλα και πυρομαχικά σε 29 χώρες, έσπασε ρεκόρ κερδών. Τα καθαρά κέρδη κατά το 2011 αυξήθηκαν κατά 180% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά και έφτασαν τα 165 εκ. λίρες διαβάζουμε στην Χουριέτ.

Σεισμός 5 ρίχτερ στο Άγιο Όρος

By : Megalopoli City


Σεισμική δόνηση, μεγέθους 5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σημειώθηκε στις 05.31 τα ξημερώματα, δυτικά της χερσονήσου του Άθω.
Όπως ανακοίνωσε το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε 30 χλμ. δυτικά της χερσονήσου του Άθω, 242 χλμ. βόρεια της Αθήνας, ενώ το εστιακό βάθος υπολογίστηκε στα 10 χλμ.
Δεν υπάρχουν πληροφορίες για ζημιές ή θύματα


  Πηγή:http://www.prionokordela.gr/

Ο Βέγγος και οι πατάτες...! Πιο επίκαιρο δε γίνεται! (Video)

By : Megalopoli City


Ίσως πρόκειται για το πιο επίκαιρο video που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο youtube!
Ο Θανάσης Βέγγος στην ταινία του 1973 “O άνθρωπος που έτρεχε πολύ” κάνει οικογενειακό συμβούλιο για να ανακοινώσει στα μέλη της οικογένειας οτι τα οικονομικά βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση και κοινώς “Λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν!”

Κυριακή της Ορθοδοξίας!

By : Megalopoli City

Με την ονομασία Κυριακή της Ορθοδοξίας φέρεται από τους χρόνους της εικονομαχίας στο Βυζαντινή Αυτοκρατορία η πρώτη Κυριακή της Μεγάλης Τεσσαρακοστής και που πρωτοκαθιερώθηκε από τα μέσα του 9ου αιώνα.

Πρόσκληση/προτροπή του Καφενείου Μεγαλόπολης για απευθείας πώληση των παραχθέντων προϊόντων,καταργώντας τους μεσάζοντες!

By : Megalopoli City

Σε πολλές πόλεις της Ελλάδας , διοργανώνονται ομάδες από απλούς πολίτες που προσπαθούν να παρακάμψουν τους μεσάζοντες και να διαθέτουν τα προιόντα που παράγουν στους καταναλωτές απευθείας σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.

Παναγιώτης Μπούρας:Σύντομα θα μπει δεματοποιητής στη Μεγαλόπολη!

By : Megalopoli City

Με δηλώσεις που έκανε στην κάμερα του ''kalimera-arkadia.gr'',  ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης, Παναγιώτης Μπούρας είπε ότι προχωρά η τοποθέτηση δεματοποιητή απορριμμάτων στην περιοχή και ότι ο χώρος που θα λειτουργήσει αυτή η μονάδα θα είναι σε έκταση που βρίσκεται στον παλιό σκουπιδότοπο (ΧΑΔΑ) που έχει αποκατασταθεί.


Δείτε ΕΔΩ το βίντεο με τις δηλώσεις του Δημάρχου της πόλης μας,κύριου Παναγιώτη Μπούρα.


Πηγή: http://kafeneio-megalopolis.blogspot.com/

Απονομή ηθικής αμοιβής στους εργαζόμενους της ΔΕΗ Μεγαλόπολης!

By : Megalopoli City

Οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ στην Μεγαλόπολη στους ΑΗΣ Α΄ και Β΄ προσέφεραν το ποσό των 1800 ευρώ που  προοριζόταν για την διοργάνωση των καθιερωμένων Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων τους στη Μητρόπολη Γόρτυνος και Μεγαλοπολέως , ενισχύοντας έτσι την εκστρατεία αλληλεγγύης και τα συσσίτια που παρέχονται στους άπορους της περιοχής.

Ευχαριστίες του Δήμου Μεγαλόπολης στους διοργανωτές των εκδηλώσεων του καρναβαλιού της πόλης!

By : Megalopoli City

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μεγαλόπολης, ευχαριστούν θερμά, όλους όσους συνέβαλλαν στην διοργάνωση των εκδηλώσεων «Καρναβάλι Μεγαλόπολης 2012»,

Κατολίσθηση του εθνικού δρόμου Μεγαλόπολης-Καλαμάτας στο Δερβένι

By : Megalopoli City

Μικρή κατολίσθηση του εθνικού δρόμου Τρίπολης- Καλαμάτας στη θέση Δερβένι, λίγα χιλιόμετρα πριν από τα όρια του νομού Μεσσηνίας σημειώθηκε εξαιτίας των βροχοπτώσεων του τελευταίου μήνα και από τα υπόγεια νερά της περιοχής. Η κατολίσθηση παρακολουθείται από τις τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου, δεδομένου ότι το σημείο που κατολισθαίνει αποτελεί τη βασική οδική πρόσβαση προς την Καλαμάτα και όλη τη Μεσσηνία.

Διακοπή λειτουργίας της μονάδας 3 της ΔΕΗ και της τηλεθέρμανσης στη Μεγαλόπολη!

By : Megalopoli City
Για 4η φορά φέτος η μονάδα 3 της ΔΕΗ στην Μεγαλόπολη βγαίνει εκτός λειτουργίας από βλάβη.
Μαζί με την μονάδα , εκτός λειτουργίας βγαίνει αυτόματα και η ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ στην πόλη.

Για μικροτοπιστικές αντιλήψεις κατηγορεί τους Μεγαλοπολίτες ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος!

By : Megalopoli City

Η ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης να ταχθεί υπέρ της εξόρυξης λιγνίτη στη Μεσσηνία (διαβάστε ΕΔΩ), έχει προκαλέσει αντιδράσεις στο γειτονικό Νομό. Ο Δήμαρχος Πύλου Νέστορος Δημήτριος Καφαντάρης έστειλε επιστολή προς το Δήμαρχο και όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης.

- Copyright © Megalopoli City - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -