Popular Post

Archive for Νοεμβρίου 2011

Ανησυχητικά τα πράγματα για την εργασία στην Αρκαδία!

By : Megalopoli City


Το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας (Σ.ΕΠ.Ε), δημοσιοποίησε αναλυτικά στοιχεία και συγκριτικούς πίνακες που απεικονίζουν την μέχρι τώρα εξέλιξη όλων των ειδών συμβάσεων εργασίας , όπως αυτά διαμορφώνονται στην αγορά εργασίας.

Αναδάσωση στο Μαίναλο διοργανώνει η μητρόπολη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως!

By : Megalopoli City

Ἡ Ιερά Μητρόπολις Γόρτυνος & Μεγαλοπόλεως σε συνεργασία με το Δασαρχείο Βυτίνας, διοργανώνει αναδάσωση στο πυρόπληκτο δυτικό τμήμα του Μαινάλου και σας καλεί να συμμετάσχετε στην προσπάθεια αυτή.

Συμπατριώτης μας χρειάζεται επειγόντως αίμα!

By : Megalopoli City

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα vlaxerna.gr, συμπατριώτη μας (από Βλαχέρνα) έχει ανάγκη για αίμα και μάλιστα σπάνιας ομάδας (Ο-Ρέζους Αρνητικό).

Η Παναγία Γορτυνίας γιορτάζει τον Άγιο Νικόλα!

By : Megalopoli City

Ο Σύνδεσμος Παναγιωτών τιμά και φέτος τον Άγιο Νικόλαο, πολιούχο του χωριού μας και προστάτη του Συλλόγου του χωριού. Στις 5 Δεκεμβρίου το απόγευμα θα τελεστεί πανηγυρικός Εσπερινός και το πρωί της επομένης η Θεία Λειτουργία και η λιτάνευση της Εικόνας. 

Δίκτυο για ενίσχυση κοινωνικά ευπαθών ομάδων δημιουργήθηκε στην Τρίπολη!

By : Megalopoli City

Στην Τρίπολη έγινε συνάντηση φορέων, με σκοπό τη δημιουργία Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης, για την ενίσχυση των ευπαθών κοινωνικών ομάδων. 

Ο Δημοτικός κινηματογράφος Μεγαλόπολης επιστρέφει με..."Σειρήνες στη στεριά" !

By : Megalopoli City

 Ανοίγει σήμερα και πάλι ο Δημοτικός Κινηματογράφος Μεγαλόπολης με το έργο "ΛΟΥΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ -  ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΣΤΕΡΙΑ".

Λίγα χρόνια μετά το θερμό επεισόδιο της Πίττας, η μαχητική ομάδα αφήνει το Αιγαίο, συστρατεύεται και πιάνει στεριά…

Ενημερωτική εκδήλωση για την οστεοπόρωση στη Μεγαλόπολη!

By : Megalopoli City

Ο Ελληνικός Σύλλογος Υποστήριξης Ασθενών με Οστεοπόρωση σε συνεργασία με τον Δήμο Μεγαλόπολης σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στην ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνουν το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011, ώρα 18:00 με θέμα: «Οστεοπόρωση, η σιωπηλή επιδημία», στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Μεγαλόπολης.

Έκλεισε η συμφωνία για την πώληση μονάδων της ΔΕΗ !

By : Megalopoli City

Στη συνάντηση που είχε τη Δευτέρα ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου με τον επίτροπο ανταγωνισμού Χοακίν Αλμούνια επισφραγίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, η συμφωνία μεταξύ ελληνικού κράτους και ΕΕ για το άνοιγμα της αγοράς λιγνίτη, στη βάση της απόφασης της Επιτροπής για παραχώρηση του 40% της αγοράς σε ιδιώτες. Το τελικό σχέδιο σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

Εορτασμός της Εθνικής Αντίστασης στη Μεγαλόπολη

By : Megalopoli City

 
 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

• Ο Δήμος Μεγαλόπολης και τα Τοπικά Παραρτήματα Εθνικής Αντίστασης, σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας την τελετή για την επέτειο της Εθνικής Αντίστασης 1941-1944.
• Η επέτειος της Εθνικής Αντίστασης, καθιερώθηκε με Νομοθετικό Διάταγμα να τιμάται και να εορτάζεται κάθε χρόνο την 25η Νοεμβρίου.
• Ο Δήμος Μεγαλόπολης, με ομόφωνη απόφασή του, συμμετέχει και τιμά την εκδήλωση κάθε τελευταία Κυριακή του Νοεμβρίου.

Η υπόθεση του αεροδρομίου στην Τρίπολη βρίσκεται σε καλό δρόμο!

By : Megalopoli City

Στην ενημέρωση για τη συμμετοχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτικής Ελλάδας - Πελοποννήσου - Ιονίων Νήσων 2007-2013» στον Άξονα Προτεραιότητας 08: Αειφόρος ανάπτυξη ποιότητα ζωής Πελοποννήσου, αναφορικά με την τουριστική προβολή που πραγματοποιήθηκε στη Συνεδρίαση του ΠΕΣΥ Πελοποννήσου την Τρίτη 23 Νοεμβρίου, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης δήλωσε ότι.

Ξενώνας για κακοποιημένες γυναίκες στην Τρίπολη!

By : Megalopoli City

Η Γενική Γραμματέας Ισότητας των Φύλων Μαρία Στρατηγάκη ανακοίνωσε την δημοσίευση της δημόσιας Πρόσκλησης συνολικού προϋπολογισμού 10.700.000 ευρώ προς τους Δήμους (έδρες Περιφέρειας) Αθηναίων, Ηρακλείου (Κρήτης), Θεσσαλονίκης, Ιωαννιτών, Κέρκυρας, Κοζάνης, Κομοτηνής, Λαμιέων, Λαρισαίων, Λέσβου, Πατρέων, Τρίπολης και τους Δήμους Πειραιώς, Περιστερίου και Ρόδου.

Τηλεϊατρική στο Δήμο Γορτυνίας!

By : Megalopoli City

Ο Δήμος Γορτυνίας από την Αρκαδία και οι δήμοι Ανατολικής και Δυτικής Μάνης είναι οι δήμοι της Περιφέρειας Πελοποννήσου που συμμετέχουν στο πρόγραμμα τηλεϊατρικής της Vodafone.  Συνολικά συμμετέχουν 30 δήμοι ενώ από την Πελοπόννησο συμμετέχει και ο δήμος Αρχαίας Ολυμπίας.

Φαλαισία-Δόξα

By : Megalopoli City
           Το Σάββατο 19\11\2011 στο Δημοτικό στάδιο Μεγαλόπολης  διεξήχθη το τοπικό ντέρμπι μεταξύ ΦΑΛΑΙΣΙΑΣ και ΔΟΞΑΣ. Το τελικό σκορ ήταν 0-0,

ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ:Διαλυτική η λογική της διοίκησης για τις περικοπές των μισθών.

By : Megalopoli City

Καταγγέλλουμε τη διοίκηση της ΔΕΗ για προχειρότητα, ανευθυνότητα, διαλυτική συμπεριφορά και αντιεπιστημονική προσέγγιση,
γιατί με τον τρόπο που κάνει τις μειώσεις των μισθών δημιουργεί αδικίες, σπέρνει τη σύγχυση και την απογοήτευση.

Συμβούλιο ένταξης μεταναστών στο Δήμο Μεγαλόπολης !

By : Megalopoli City

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μεγαλόπολης, Αναστάσιος Γ. Κάβουρας ,απηύθυνε Δημόσια πρόσκληση στην κοινότητα μεταναστών που κατοικούν στο Δήμο, να προσέλθουν στις 25 Νοεμβρίου 2011, ημέρα Παρασκευή και ώρα 13.00 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, που βρίσκεται στο γραφείο Γεωργικής Ανάπτυξης, για την εκλογή τριών (3) εκπροσώπων τους στο ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΝΤΑΞΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, όπως προβλέπεται από το άρθρο 78 του Ν. 3852/2010(ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ).

"Επιταγή αρχικής επαγγελματικής κατάρτισης" .

By : Megalopoli City

ΕΠΙΤΑΓΗ ΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ
ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΜΕΝΟΥΣ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ (Δ.Ι.Ε.Κ) ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ (Ι.Ι.Ε.Κ)
ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Απαξιωτικές αναφορές για την Ελλάδα σε τούρκικα σχολικά βιβλία !

By : Megalopoli City

Ενώ το βιβλίο Ιστορίας που διδάσκονται τα Ελληνόπουλα στη ΣΤ' Δημοτικού εξυμνεί τις «προοδευτικές» προσπάθειες των Οθωμανών να ενισχύσουν την εκπαίδευση των Ελλήνων κατά την Τουρκοκρατία -και ξεχνάει το κρυφό σχολειό- το αντίστοιχο εγχειρίδιο της γείτονος διδάσκει στους
Τούρκους μαθητές ότι:

-Σελίδα19: «Τα νησιά του Αιγαίου βρίσκονται σήμερα υπό ελληνική κατοχή».

Αγοράζω ελληνικά προϊόντα,στηρίζω την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας!

By : Megalopoli City



Ίσως να είναι η μοναδική καλή ιδέα που όλοι μας μπορούμε να ακολουθήσουμε αυτή την περίοδο.
Η κρίση δεν θα περάσει  εύκολα και σίγουρα υπάρχουν πολλά πάγματα που μπορούμε να κάνουμε σαν πολίτες για να βοηθήσουμε και εμείς με την σειρά μας.

Δελτίο Τύπου περιφερειακής ενότητας Αρκαδίας για υφιστάμενα δικαιώματα χρήσης νερού

By : Megalopoli City

Τρίπολη, 17 Νοεμβρίου 2011

Από το Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, κ. Ευάγγελου  Γιαννακούρα, ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ

Ο 2ος άθλος Μαινάλου !

By : Megalopoli City
Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου στη Βυτίνα θα πραγματοποιηθεί ο 2ος άθλος Μαινάλυ που διοργανώνεται από τον ΣΑΟΟ και το MOUNTAIN-SPORTS.GR, υπό την αιγίδα του Δήμου Γορτυνίας και με υπεύθυνο διαδρομών τον Γ. Θεοχαρόπουλο.

Την Κυριακή ποδηλατική βόλτα στην Τρίπολη!

By : Megalopoli City

Tην Κυριακή 20 Νοεμβρίου στις 10:30 θα γίνει η συγκέντρωση των φίλων του ποδηλάτου, στην Πλατεία Αγίου Βασιλείου για να ξεκινήσει η ποδηλατική εκδρομή. Η διαδρομή θα είναι ...

Προς τιμήν του Νικηταρά θα τρέξει ο πρωταθλητής επεραποστάσεων Γιάννης Κούρος!

By : Megalopoli City

Με στόχο να τιμηθεί ο αγωνιστής της επανάστασης του 1821, Νικήτας Σταματελόπουλος (Νικηταράς), ο Δήμος Μεγαλόπολης, η οργανωτική επιτροπή  και ο παγκόσμιος πρωταθλητής υπεραποστάσεων Γιάννης Κούρος,

Αφιέρωμα στην επέτειο του Πολυτεχνείου!

By : Megalopoli City

Η εξέγερση του Πολυτεχνείου το 1973 ήταν μια μαζική διαδήλωση λαϊκής αντίθεσης στο καθεστώς της Χούντας των Συνταγματαρχών. Η εξέγερση ξεκίνησε στις 14 Νοεμβρίου 1973, κλιμακώθηκε σχεδόν σε αντιχουντική επανάσταση και έληξε με αιματοχυσία το πρωί της 17ης Νοεμβρίου, μετά από μια σειρά γεγονότων που ξεκίνησαν με την είσοδο αρμάτων μάχης στον χώρο του Πολυτεχνείου.

"Το Επιμελητήριο εν δράσει" για το επιχειρηματικό πάρκο Μεγαλόπολης

By : Megalopoli City
Το λεκανοπέδιο της Μεγαλόπολης ήδη έχει περάσει στη μεταλιγνιτική εποχή.
Σίγουρα η οργάνωση και η δημιουργία εναλλακτικών τομέων δραστηριότητας είναι βασική προϋπόθεση για την ομαλή συνέχιση της οικονομικής και κοινωνικής ζωής της περιοχής.

Πρόστιμο σε όσους ΔΕ ζητούν απόδειξη!

By : Megalopoli City

Σε δύο φάσεις αποφάσισε το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης να προχωρήσει τις αλλαγές στο φορολογικό σύστημα. Με την απλοποίηση του Κώδικα έρχονται σημαντικές αλλαγές στις σχέσεις των φορολογούμενων πολιτών με τον φοροελεγκτικό μηχανισμό.

Προσπάθεια για δανειστική βιβλιοθήκη στο Δημοτικό Σχολείο Δημητσάνας

By : Megalopoli City

Μία σημαντική πρωτοβουλία έχει ξεκινήσει από τα "Εκπαιδευτήρια Καίσαρη" και την Ελληνική Λέσχη Βιβλίου για τη δημιουργία δανειστικής βιβλιοθήκης στο Δημοτικό Σχολείο Δημητσάνας.

Επίδομα τοκετού τέλος!

By : Megalopoli City


Χωρίς επίδομα θα γεννούν από δω και πέρα οι Ελληνίδες, σύμφωνα με τον κανονισμό του νέου φορέα παροχών υγείας τον ΕΟΠΥΥ.

Ομάδες περιφρούρησης από την ΓΕΝΟΠ για να μην διακοπεί ξανά το ρεύμα στα σπίτια της Αρκαδίας!

By : Megalopoli City

Ομάδες περιφρούρησης στις γειτονιές "ώστε να μην κοπεί το ρεύμα στο σπίτι κανενός φτωχού και άνεργου", συγκροτεί η Γενική Ομοσπονδία Προσωπικού (ΓΕΝΟΠ) της ΔΕΗ, σύμφωνα με ανακοίνωση, στην οποία επαναλαμβάνει την αντίθεσή της με τις διακοπές ρεύματος στα άτομα με χαμηλό εισόδημα που δεν πληρώνουν την εισφορά στα ακίνητα.

Κατάληψη στα γραφεία της ΔΕΗ στην Τρίπολη!

By : Megalopoli City

Δίωρη συμβολική κατάληψη, από τις 8 ως τις 10, στα γραφεία της ΔΕΗ Τρίπολης, όπου βρίσκονται τα ταμεία εξόφλησης λογαριασμών ρεύματος, πραγματοποίησε η
Επιτροπή φορέων και πολιτών Αρκαδίας, υπό το Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας.

Σύλληψη 4 ατόμων για ληστεία στη Μεγαλόπολη

By : Megalopoli City

Συνελήφθησαν, προχθές (11-11-2011) το βράδυ, στην Μεγαλόπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεγαλόπολης, τέσσερις (4) αλλοδαποί, υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 28,24,27 και 21 ετών αντίστοιχα, για Ληστεία.

Το δίκτυο ΟΣΕ στην Πελοπόννησο !

By : Megalopoli City
Με αναφορά της, η βουλευτής ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας, Νάντια Γιαννακοπούλου είχε θέσει την ανάγκη προστασίας των υποδομών και του σιδηροδρομικού δικτύου της Πελοποννήσου, προκειμένου αυτό να μπορεί να εκμεταλλευτεί και να επεκταθεί στο μέλλον από οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο.

Τα μικρά ταλέντα της Τρίπολης βραβεύτηκαν!

By : Megalopoli City

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Δήμου για την «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μετακίνησης»,16-22 Σεπτεμβρίου, οι μαθητές των Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων της πόλης ζωγράφισαν με θέμα : «Η πόλη που ονειρεύομαι».

Ναρκωτικά και αρχαία βρέθηκαν σε σπίτι 51 χρονου στην Πελοπόννησο!

By : Megalopoli City

Συνελήφθη, στις (12-11-2011) το πρωί, σε Τοπική Κοινότητα του Δήμου Πύλου-Νέστωρος Μεσσηνίας, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας σε συνεργασία με Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, ένας (1) ημεδαπός ηλικίας -51- ετών, για παράβαση του Νόμου Περί Προστασίας Αρχαιοτήτων και εν γένει της Πολιτιστικής Κληρονομιάς, καθώς και για παράβαση του Νόμου Περί  Ναρκωτικών.

Σάρωθρο παραχωρήθηκε από τον Δήμο Αθηναίων στο Δήμο Μεγαλόπολης!

By : Megalopoli City

Το Δημοτικό Συμβούλιο Μεγαλόπολης αποδέχτηκε ομόφωνα τη δωρεάν παραχώρηση ενός (1) μηχανήματος (ΣΑΡΩΘΡΟ) που παραχωρήθηκε από το Δήμο Αθηναίων στο Δήμο Μεγαλόπολης για την κάλυψη αναγκών της υπηρεσίας καθαριότητας.

Νέο τεστ για αντικαρκινικές θεραπείες!

By : Megalopoli City


Ερευνητές στις ΗΠΑ ανέπτυξαν ένα νέο, ευρέως φάσματος, γενετικό τεστ, που ελέγχει ταυτόχρονα σε ένα ασθενή την ύπαρξη ή όχι πολλών γονιδίων που εμπλέκονται στον καρκίνο.

Το 35% του πόσιμου νερού χάνεται στην Ελλάδα!

By : Megalopoli City


Τουλάχιστον το 35% του πόσιμου νερού κατά μέσο όρο χάνεται στην Ελλάδα από τα δίκτυα ύδρευσης, κυρίως λόγω διαρροών.

Ανακοίνωση προσωρινής διακοπής ηλεκτρικού ρεύματος-14/11/2011

By : Megalopoli City




Μετά από ενημέρωσή μας από την ΔΕΗ Α.Ε, για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες, θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στις παρακάτω Τοπικές Κοινότητες και οικισμούς: 

Παραχώρηση δημοτικών κτιρίων για να στεγαστούν περιφερειακά ιατρεία στο Δήμο Μεγαλόπολης !

By : Megalopoli City

Απόφαση πάρθηκε για τη δωρεάν παραχώρηση χρήσης χώρων δημοτικών ακινήτων Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Μεγαλόπολης στο Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ», για τη στέγαση των Περιφερειακών Ιατρείων, λόγω της οικονομικής κρίσης, με σκοπό τη συνέχιση της λειτουργίας των Περιφερειακών Ιατρείων στις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Μεγαλόπολης και την απρόσκοπτη συνέχιση παροχών υγείας, για την εξυπηρέτηση των κατοίκων της περιοχής, ήτοι:

Κατασπατάληση δημόσιου χρήματος !

By : Megalopoli City

Δύο μέρες  πριν ορκιστεί η νέα κυβέρνηση

Δεν λένε να βάλουνε μυαλό στην ΕΡΤ . Την Τετάρτη την ώρα που  επικρατούσε πολιτικό χάος στη χώρα  με την αναζήτηση του νέου πρωθυπουργού , το Διοικητικό Συμβούλιο της κρατικής τηλεόρασης  συνεδρίαζε και αποφάσιζε να μοιράσει για μια ακόμα φορά  άφθονο δημόσιο χρήμα σε ανανεώσεις και αναθέσεις τηλεοπτικών εκπομπών, Αρκεί να πούμε οτι μόνο για το "Στην Υγειά μας" θα πληρώσουμε 1.400.000 ευρώ !  Παράλληλα το ΔΣ της ΕΡΤ ανανέωσε όλες τις συμβάσεις των ειδικών συμβούλων...

Πρόταση στο ΕΣΠΑ για οδικό έργο στη Φαλαισία

By : Megalopoli City
Την υποβολή πρότασης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτικής Ελλάδας – Πελοποννήσου – Ιονίων Νήσων 2007- 2013» αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Μεγαλόπολης,

Κάρτα προνομίων σε διαβητικά άτομα!

By : Megalopoli City

Τη δική τους κάρτα προνομίων αποκτούν τα άτομα με σακχαρώδη διαβήτη. Πρόκειται για μια εκπτωτική κάρτα, που θα προσφέρει σε όλα τα άτομα με διαβήτη μειωμένες τιμές σε προϊόντα και υπηρεσίες που έχουν ανάγκη, στοχεύοντας στη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους. Η κάρτα προνομίων για τα άτομα με διαβήτη, θα τεθεί σε ισχύ την 14η Νοεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη. Θα λειτουργεί με το σύστημα του barcode το οποίο είναι συμβατό με τα περισσότερα σημεία πώλησης της χώρας.

Πειραματικό φάρμακο για την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας!

By : Megalopoli City

Δρόμο για μία νέου τύπου αντιμετώπιση της παχυσαρκίας ανοίγει ένα νέο πειραματικό φάρμακο, το οποίο μπλοκάρει τη ροή του αίματος στα κύτταρα του λίπους και μειώνει το βάρος όταν δοκιμάστηκε σε πειραματόζωα.

Μείωση μισθών στη ΔΕΗ !

By : Megalopoli City


Σε μείωση της μισθοδοτικής δαπάνης στη ΔΕΗ κατά 160 εκατ. ευρώ σε ετήσια βάση, που αντιστοιχεί σε «κούρεμα» των αποδοχών των 21.255 εργαζομένων κατά περίπου 600 ευρώ το μήνα στις μεικτές απολαβές κατά μέσον όρο στοχεύει η διοίκηση της ΔΕΗ, σε εφαρμογή των όσων ορίζει ο νέος νόμος για τις μειώσεις μισθών στις εισηγμένες ΔΕΚΟ.

Ο νέος πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος

By : Megalopoli City
Ο Λουκάς Παπαδήμος θα είναι ο νεός πρωθυπουργός της χώρας, όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο από την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Πώς να γλιτώσουμε από το άγχος που μας προκαλεί η οικονομική κρίση!

By : Megalopoli City

Η οικονομική ζωή της χώρας αλλά και η παγκόσμια, προφανώς βιώνει μια έντονη αναταραχή την τελευταία περίοδο. Μεγάλος όγκος χρημάτων ακούμε να μετακινείται από εδώ κι από εκεί με τρόπο σχεδόν μανιακό, ενώ παράλληλα εκατομμύρια κόσμου προσπαθούν να βρουν τι συμβαίνει, ποιος φταίει, τι θα συμβεί.

- Copyright © Megalopoli City - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -